Urunk mennybemenetele

2019. május 31.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. június 2.
 
- A héten elsőpéntek lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17:00 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. A szentmise előtt szentgyónási lehetőség lesz.
 
- A felnőttek részére hirdetett Biblia óra szintén pénteken, az esti szentmise után kezdődik.
 
- Június 15-én (szombat) a győri Bazilika-Székesegyházban Megyéspüspök úr áldozópappá szenteli Both Zoltán (Bősárkány), Méry László (SK-Nagymagyar) és Varga Gábor (Mosonmagyaróvár) diakónusokat. Imádkozzunk értük!
 
- Június 22-én (szombat) 17 órától szentségimádás lesz templomunkban, mellyel részt veszünk a NEK világméretű programjában. Szeretettel hívom a kedves Híveket! Csatlakozni és regisztrálni a NEK honlapján lehet: https://corpusdomini.iec2020.hu/#/esemeny/90
 
- Szeptember 7-én 10:00 órakor jubiláló házaspárok szentmiséje lesz a győri Székesegyházban. Várják mindazokat, akik 5-10-15-20 stb. éve kötöttek egyházi házasságot. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben július 29-ig.
- A nyári időszak előtt az idei év utolsó mocorgok szentmiséje június 8-án lesz.



Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben