Évközi 25. vasárnap

2018. szeptember 21.

HIRDETÉSEK
 
- Hálásan köszönöm mindazoknak, akik segítettek a villa sori Nepomuki Szt. János kápolna felszentelési évfordulóján az előkészületekben, és különösen köszönjük a háziasszonyok finom süteményeit!

- Holnap (hétfőn), 18:00 órára szeretettel hívom és várom az elsőáldozók szüleit szülői értekezletre ide, a templomba!

- Szeptember 28-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után rövid imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- A 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve meghirdetem a plébániánk alapítójáról elnevezett Apor Vilmos Liturgikus Kör-t, melynek keretében minden érdeklődő számára liturgikus továbbképző előadásokat tartok a szentmiséről és az Eucharisztia misén kívüli tiszteletéről minden hónap utolsó szombatján, az esti szentmise után, a plébánia Hetény termében. Az első időpont: szeptember 29., 19:00 óra.

- Plébániánk Karitász csoportja az elmúlt egy hónapban gyűjtést hirdetett a rászoruló gyermekek beiskolázásának megsegítésére. A kedves Testvérek 173.830 Ft-ot adományoztak. Hálásan köszönjük nagylelkűségüket! Karitász csoportunk a szeptember 20-i ülésén 15 családnak, főként nagycsaládosoknak és a gyermekeiket egyedül nevelő szülőknek ítélte oda a támogatást, iskolás gyermekenként 5.000 Ft-ot, összesen 180.000 Ft. értékben. A 15 családból 5 család kapott további 5.000 Ft-os Erzsébet-utalványt, amit az Egyházmegyei Karitász bocsátott rendelkezésünkre, összesen 30.000 Ft. értékben.

- A Szent Mihály templom búcsúja szeptember 29-én és 30-án (szombaton és vasárnap) lesz. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van szentmiséket előjegyeztetni, ill. az egyházközségi hozzájárulást befizetni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben