Évközi 22. vasárnap

2024. augusztus 30.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2024. szeptember 1.

- A gyermekek beiskolázásának támogatására 170.000 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek. Isten fizesse meg az adakozók nagylelkűségét!

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban.

- Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. Pénteken, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

- A nyár elteltével ismét megkezdődik a bibliaóra, melyet pénteken, a szentmise után tartunk a Hetény teremben. Bibliaóránk témája: a Jelenések könyve. Szeretettel hívom és várom a Szentírás iránt érdeklődőket!

- Jövő vasárnap (szeptember 8.), a 9:30 órai szentmisében Veni Sancte-t tartunk; az új tanév kezdetén a Szentlélek Úristent hívjuk segítségül. Akik elhozzák magukkal iskolatáskájukat és tanszereiket, a szentmise végén azok megáldást is elvégezzük. Szeretettel hívom a diákokat és családjaikat erre a szentmisére!

- Szeptember 14-én, szombaton, 16 órakor megkezdődik templomunkban a mocorgók szentmiséje, melyre szeretettel hívjuk különösen is a kisgyermekes családokat!

- Szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. szeptember 13.
Évközi 24. vasárnap
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.
Bővebben
2024. szeptember 13.
Templomunk liturgikus rendje
Kedden (szeptember 17.), a Nepomuki Szent János kápolna felszentelési évfordulója lesz, 18 órakor ünnepi szentmisét mutatunk be a kápolnában. Szeretettel hívom a kedves híveket!
Bővebben
2024. szeptember 13.
Olvasmány
„Az Úr színe előtt járok, az élők földjén.” (Zsolt 114)
Bővebben