Évközi 13. vasárnap

2024. június 28.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2024. június 30.

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- A mai Péter-fillér gyűjtéssel az Egyház központi hatóságai munkáját támogatjuk.

- Gyalogos zarándoklat indul plébániánkról Mariazellbe. A zarándokok magukkal viszik ima kéréseinket, amiket a hátul kihelyezett papírdobozban gyűjtünk még ma (június 30.).

- Csütörtökön és pénteken 17 órától szentgyónási lehetőség, pénteken imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

- Szeptember 7-én jubiláló házaspárok hálaadása lesz a győri Székesegyházban. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben; jelentkezési határidő: augusztus 1.

- Altemplomunkban urnafülkék megváltására van lehetőség. A részletekről szívesen ad felvilágosítást Szilvia a plébánia irodájában.

- Szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás, ill. lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket. Hétfőn, kedden és szerdán a szentmiseszándékok még szabadok.



Vissza...

2024. szeptember 6.
Évközi 23. vasárnap
Szíves tájékoztatásként jelzem, hogy plébániánk az idei évben is indult a „Virágos Sopronért Környezetszépítő verseny”-en, ahol az intézmény kategóriában ismét I. helyezést értünk el.
Bővebben
2024. szeptember 6.
Templomunk liturgikus rendje
Jövő szombaton (szeptember 14.), 16 órakor megkezdődik templomunkban a mocorgók szentmiséje, melyre szeretettel hívjuk különösen is a kisgyermekes családokat!
Bővebben
2024. szeptember 6.
Olvasmány
„Áldjad, lelkem, az Urat, dicsőítsed az Istent!” (Zsolt 145)
Bővebben