Évközi 11. vasárnap

2024. június 14.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2024. június 16.

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Mészáros Domonkos szerzetes atya pappá szentelése 50., aranyjubileumát ünnepli a Domonkos templomban, június 23-án, a 11:30 órakor kezdődő szentmise keretében.

- Június 29-én (szombat), 10 órakor ünnepi búcsúi szentmise lesz a harkai Szent Péter és Szent Pál templomban. A szentmisét Németh Antal ny. harkai plébános atya mutatja be pappá szentelése 60., gyémántjubileuma alkalmából. Erre a hálaadó szentmisére szeretettel hívom a kedves híveket! A harkai templomban ezen a napon teljes búcsú nyerhető.

- Gyalogos zarándoklat indul plébániánkról Mariazellbe; a zarándokok szívesen magukkal viszik ima kéréseinket, amiket az erre a célra hátul kihelyezett papírdobozban gyűjtünk június 30-ig (vasárnap).

- Plébániánk irodája június 25-ig zárva tart.

- Szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás, illetve már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket a Hetény teremben.Vissza...

2024. július 19.
Évközi 16. vasárnap
Hétfőn (július 22.), 18 órakor a sopronbánfalvai Szent Mária Magdolna templom búcsúja lesz. Az ünnepi szentmise 18 órakor kezdődik. Németh Attila atya szeretettel vár mindenkit a búcsúra.
Bővebben
2024. július 19.
Templomunk liturgikus rendje
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. július 19.
Olvasmány
„Az Úr nékem pásztorom, ínséget nem kell látnom.” (Zsolt 22)
Bővebben