Krisztus Szent Teste és Vére – Úrnapja

2024. május 31.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2024. június 2.

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és a betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. 17 órától a Rózsafüzér Társulat imaórát tart.

- Az idei évben sikerül térkövezni templomunk Panoráma úti parkolóját. A terület előkészítése megkezdődött: az elektromos áram földkábelének behelyezése megtörtént. Jó idő esetén jövő szombaton, 8 órakor férfiak segítségét kérem a földmunkák befejezéséhez: árok ásáshoz, tereprendezéshez és füvesítéshez. Kérem, hogy ásót, lapátot és gereblyét hozzanak magukkal!

- Szentatyánk, Ferenc pápa meghirdette a Gyermekek Világnapját. Jövő szombaton (június 8.), délután a győri Apor Vilmos Iskolaközpontban Egyházmegyei Gyermeknapra várják a családokat színes programokkal.

- A nyári szünidő alatt a mocorgók szentmiséje szünetel. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk a szombat esti vagy a vasárnapi szentmiséinkre!

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

 Vissza...

2024. július 19.
Évközi 16. vasárnap
Hétfőn (július 22.), 18 órakor a sopronbánfalvai Szent Mária Magdolna templom búcsúja lesz. Az ünnepi szentmise 18 órakor kezdődik. Németh Attila atya szeretettel vár mindenkit a búcsúra.
Bővebben
2024. július 19.
Templomunk liturgikus rendje
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. július 19.
Olvasmány
„Az Úr nékem pásztorom, ínséget nem kell látnom.” (Zsolt 22)
Bővebben