Évközi 23. vasárnap

2023. szeptember 8.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. szeptember 10.

- A gyermekek beiskolázásának támogatására a hívek adományából 132.800 Ft. gyűlt össze, melyet plébániánk Karitász csoportja 67.200 Ft-tal, a Győri Egyházmegyei Karitász pedig további 130.000 Ft értékű utalvánnyal egészített ki. Így 33 fő nagycsaládost és egyedülállót tudott segíteni Karitász csoportunk. A támogatást a jövő hét folyamán juttatjuk el az érintettekhez. A pénzösszegen kívül 4 iskolatáska is kiosztásra került. Hálás szívvel köszönjük a felajánlásokat!

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Ma, 18 órakor, a soproni születésű Munkácsy Mihály-díjas grafikusművész, Hertay Mária Anna bibliai témájú (Sopron város tulajdonában lévő) képeiből állandó kiállítás nyílik plébániánk Hetény termében. A 2018-ban elhunyt művésznő készítette a templomunkban látható, Szűzanyát ábrázoló tűzzománc képet is. A kiállítás Gerencsér Veronika ny. tanárnő, a grafikus művésznő gyermekkori batárja „Hertay Mária Anna, a Lővérek szülötte” c. előadásával nyílik meg! A megnyitón közreműködik Visi Katalin énekművész. Szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődőket!

- Jövő szombaton (szeptember 16.), 16 órakor megkezdődik templomunkban a mocorgók szentmiséje, melyre szeretettel várjuk különösen is a kisgyermekes családokat!

- Jövő vasárnap (szeptember 17.), a Nepomuki Szent János kápolna felszentelési évfordulója lesz, amely a kápolnánkban főünnep (kis búcsú). Jövő vasárnap, 17 órakor ünnepi szentségimádás keretében imádkozunk a békéért. Szeretettel hívom a kedves híveket a közös engesztelésre!

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.Vissza...

2023. szeptember 29.
Évközi 26. vasárnap
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2023. szeptember 29.
Templomunk liturgikus rendje
Október a rózsafüzér hónapja. Minden hétköznapi, ill. a szombat esti szentmise előtt fél órával kezdődik a rózsafüzér templomunkban. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba!
Bővebben
2023. szeptember 29.
Olvasmány
„Emlékezzél meg, Uram, irgalmasságodról.” (Zsolt 24)
Bővebben