Évközi 23. vasárnap

2023. szeptember 8.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. szeptember 10.

- A gyermekek beiskolázásának támogatására a hívek adományából 132.800 Ft. gyűlt össze, melyet plébániánk Karitász csoportja 67.200 Ft-tal, a Győri Egyházmegyei Karitász pedig további 130.000 Ft értékű utalvánnyal egészített ki. Így 33 fő nagycsaládost és egyedülállót tudott segíteni Karitász csoportunk. A támogatást a jövő hét folyamán juttatjuk el az érintettekhez. A pénzösszegen kívül 4 iskolatáska is kiosztásra került. Hálás szívvel köszönjük a felajánlásokat!

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Ma, 18 órakor, a soproni születésű Munkácsy Mihály-díjas grafikusművész, Hertay Mária Anna bibliai témájú (Sopron város tulajdonában lévő) képeiből állandó kiállítás nyílik plébániánk Hetény termében. A 2018-ban elhunyt művésznő készítette a templomunkban látható, Szűzanyát ábrázoló tűzzománc képet is. A kiállítás Gerencsér Veronika ny. tanárnő, a grafikus művésznő gyermekkori batárja „Hertay Mária Anna, a Lővérek szülötte” c. előadásával nyílik meg! A megnyitón közreműködik Visi Katalin énekművész. Szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődőket!

- Jövő szombaton (szeptember 16.), 16 órakor megkezdődik templomunkban a mocorgók szentmiséje, melyre szeretettel várjuk különösen is a kisgyermekes családokat!

- Jövő vasárnap (szeptember 17.), a Nepomuki Szent János kápolna felszentelési évfordulója lesz, amely a kápolnánkban főünnep (kis búcsú). Jövő vasárnap, 17 órakor ünnepi szentségimádás keretében imádkozunk a békéért. Szeretettel hívom a kedves híveket a közös engesztelésre!

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.Vissza...

2024. június 14.
Évközi 11. vasárnap
Plébániánk irodája június 25-ig zárva tart.
Bővebben
2024. június 14.
Templomunk liturgikus rendje
Mészáros Domonkos szerzetes atya pappá szentelése 50., aranyjubileumát ünnepli a Domonkos templomban, június 23-án, a 11:30 órakor kezdődő szentmise keretében.
Bővebben
2024. június 14.
Olvasmány
„Mennyire jólesik nékem, tégedet, Uram, hálával dicsérnem.” (Zsolt 91)
Bővebben