Évközi 22. vasárnap

2023. szeptember 1.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. szeptember 3.

- A gyermekek beiskolázásának támogatására 132.800 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek. Isten fizesse meg az adakozók nagylelkűségét!

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Jövő vasárnap, a 9:30 órai szentmisében Veni Sancte-t tartunk; az új tanév kezdetén a Szentlélek Úristent hívjuk segítségül. Akik elhozzák magukkal iskolatáskájukat és tanszereiket, a szentmise végén azok megáldást is elvégezzük. Szeretettel hívom a diákokat és családjaikat erre a szentmisére!

- Jövő vasárnap (szeptember 10.), 18 órakor, a soproni születésű Munkácsy Mihály-díjas grafikusművész, Hertay Mária Anna bibliai témájú (Sopron város tulajdonában lévő) képeiből állandó kiállítás nyílik plébániánk Hetény termében. A 2018-ban elhunyt művésznő készítette a templomunkban látható, Szűzanyát ábrázoló tűzzománc képet is. A kiállítás Gerencsér Veronika ny. tanárnő, a grafikus művésznő gyermekkori batárja „Hertay Mária Anna, a Lővérek szülötte” c. előadásával nyílik meg! Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

- Szeptember 16. (szombat), 16 órakor megkezdődik templomunkban a mocorgók szentmiséje. Szeretettel várjuk különösen is a kisgyermekes családokat!

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.Vissza...

2023. szeptember 29.
Évközi 26. vasárnap
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2023. szeptember 29.
Templomunk liturgikus rendje
Október a rózsafüzér hónapja. Minden hétköznapi, ill. a szombat esti szentmise előtt fél órával kezdődik a rózsafüzér templomunkban. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba!
Bővebben
2023. szeptember 29.
Olvasmány
„Emlékezzél meg, Uram, irgalmasságodról.” (Zsolt 24)
Bővebben