Évközi 21. vasárnap

2023. augusztus 25.

 

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. augusztus 27.

- Ma délután, 5 és 6 óra között imaórát tartunk a békéért.

- Kedden (augusztus 29.) 18 órakor kezdődik a bécsi úti Keresztelő Szent János templomban a búcsúi szentmise.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. A felnőtt bibliaórát a szentmise után tartjuk a Hetény teremben. Témánk: a Jelenések könyve. Szeretettel várom az érdeklődőket!

- Plébániánk Karitász Csoportja még a mai napon gyűjtést tart a gyermekek beiskolázásának támogatására. Az adományokat a hátul kihelyezett perselyben gyűjtjük.

- Szeptember 10-én (vasárnap), 18 órakor, a soproni születésű Munkácsy Mihály-díjas grafikusművész, Hertay Mária Anna bibliai témájú (Sopron város tulajdonában lévő) képeiből állandó kiállítás nyílik plébániánk Hetény termében. A 2018-ban elhunyt művésznő készítette a templomunkban látható, Szűzanyát ábrázoló tűzzománc képet is. A kiállítás Gerencsér Veronika ny. tanárnő, a grafikus művésznő gyermekkori batárja „Hertay Mária Anna, a Lővérek szülötte” c. előadásával nyílik meg! Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

 Vissza...

2023. szeptember 29.
Évközi 26. vasárnap
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2023. szeptember 29.
Templomunk liturgikus rendje
Október a rózsafüzér hónapja. Minden hétköznapi, ill. a szombat esti szentmise előtt fél órával kezdődik a rózsafüzér templomunkban. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba!
Bővebben
2023. szeptember 29.
Olvasmány
„Emlékezzél meg, Uram, irgalmasságodról.” (Zsolt 24)
Bővebben