Évközi 19. vasárnap

2023. augusztus 11.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. augusztus 13.

- Ma délután, 5 és 6 óra között imaórát tartunk a békéért.

- Holnap, hétfőn, 18 órakor búcsúi előesti szentmise lesz a Fő téri bencés templomban, ezért holnap templomunkban nem lesz szentmise.

- Kedden (augusztus 15.), Nagyboldogasszony parancsolt főünnepe lesz. Templomunkban 18 órakor kezdődik a szentmise.

- Jövő vasárnap, (augusztus 20.) Szent István király főünnepe lesz. A szombati és vasárnapi szentmisék keretében kenyérmegáldást végzünk.

- A Szent István templom búcsúja jövő vasárnap, 9 órakor kezdődik a templom előtti téren. Az ünnepi szentmise főcelebránsa Németh László ny. helynök atya, pápai prelátus, székesegyházi kanonok lesz. Mindenkit szeretettel várnak!

- Plébániánk irodája augusztus 14-23-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámán elérhető leszek.

- Plébániánk Karitász Csoportja az elmúlt évekhez hasonlóan augusztus 20-án és 27-én gyűjtést tart a gyermekek beiskolázásának támogatásához. Az adományokat a hátul kihelyezett perselyben gyűjtjük.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás. Még lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket is.

 Vissza...

2023. szeptember 29.
Évközi 26. vasárnap
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2023. szeptember 29.
Templomunk liturgikus rendje
Október a rózsafüzér hónapja. Minden hétköznapi, ill. a szombat esti szentmise előtt fél órával kezdődik a rózsafüzér templomunkban. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba!
Bővebben
2023. szeptember 29.
Olvasmány
„Emlékezzél meg, Uram, irgalmasságodról.” (Zsolt 24)
Bővebben