Évközi 12. vasárnap

2023. június 23.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. június 25.

- A nyári szünidő alatt a mocorgók szentmiséje szünetel.

- Pápai Lajos püspök atya ma, a 17 órakor kezdődő szentmise keretében ünnepli pappá szentelése 60. gyémántjubileumát a győri székesegyházban. Szeretettel hívja és várja egyházmegyénk papjait és híveit a hálaadó szentmisére.

- Hétfőn és csütörtökön (június 26. és 29.) nem lesz templomunkban szentmise. A szerdai és pénteki szentmisékre még lehet miseszándékot előjegyeztetni.

- Csütörtökön (június 29.), 18 órakor búcsúi szentmise lesz a harkai Szent Péter és Szent Pál templomban, melyre szeretettel hívom a kedves híveket! Az ünnepi szentmisét bemutatja és szentbeszédet mond Brachet Jean-Yves domonkos rendi atya. A harkai templomban ezen a napon teljes búcsú nyerhető.

- Gyalogos zarándoklat indul plébániánkról Mariazellbe; a zarándokok szívesen magukkal viszik ima kéréseinket, amiket az erre a célra hátul kihelyezett papírdobozban gyűjtünk jövő vasárnapig (július 2.).

- Jövő vasárnap (július 2.) lesz a Péter-fillér gyűjtés, mellyel az Egyház központi hatóságait támogatjuk.

- A békéért felajánlott Jézus Szíve litánia és a nagy kilenced folytatásaként itt, a templomban vasárnap délután, 5 és 6 óra között imaórát tartunk, amely nyáron is folytatódik a háború okozta szenvedések növekedése miatt. Minden békéért imádkozni vágyó testvérünket szeretettel hívunk erre a közös imádságra!

- Plébániánk irodája július 3-7. (hétfő-péntek) között zárva tart.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás. Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket a Hetény teremben, illetve hivatali időben, a plébánia irodájában.



Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben