Évközi 11. vasárnap

2023. június 16.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. június 18.

- Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után rövid megemlékezést tartunk az altemplomban.

- A nyári szünidő alatt a mocorgók szentmiséje szünetel.

- A tegnapi napon áldozópappá szentelt Hencz Márton jövő szombaton (június 24.), 16 órakor újmisét mutat be a Szent Imre templomban. Az újmisén való részvétellel teljes búcsú nyerhető.

- Pápai Lajos püspök atya jövő vasárnap (június 25.), a 17 órakor kezdődő szentmise keretében ünnepli pappá szentelése 60. gyémántjubileumát a győri székesegyházban. Szeretettel hívja és várja egyházmegyénk papjait és híveit a hálaadó szentmisére.

- Június 29-én (csütörtök), 18 órakor búcsúi szentmise lesz a harkai Szent Péter és Szent Pál templomban, melyre már most szeretettel hívom a kedves híveket! A harkai templomban ezen a napon teljes búcsú nyerhető.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás. Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket a Hetény teremben, illetve hivatali időben, a plébánia irodájában.Vissza...

2023. szeptember 29.
Évközi 26. vasárnap
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2023. szeptember 29.
Templomunk liturgikus rendje
Október a rózsafüzér hónapja. Minden hétköznapi, ill. a szombat esti szentmise előtt fél órával kezdődik a rózsafüzér templomunkban. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba!
Bővebben
2023. szeptember 29.
Olvasmány
„Emlékezzél meg, Uram, irgalmasságodról.” (Zsolt 24)
Bővebben