Húsvét 2. vasárnapja

2023. április 14.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. április 16.

- Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmise.

- Bérmálkozóinkat felkészítő találkozóra hívom jövő szombaton (április 22.), 9 órára a plébánia Hetény termébe.

- Jövő vasárnap (április 23.) 16 órakor, Kóczán Kriszta festmény kiállításának megnyitója lesz a hegykői Tornácos Étterem Borostyán konferenciatermében. A kiállítás az étterem nyitva tartása alatt látogatható.

- Altemplomunkban urnafülkék megváltására van lehetőség. A részletekről szívesen ad felvilágosítást Szilvia a plébánia irodájában.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

- Április 30-án, vasárnap, 9:30 órakor szentatyánk, Ferenc pápa szentmisét mutat be Budapesten, a Kossuth téren, ahol a szentatya homíliát mond, majd a szentmise végén eléneklik a Regina Caeli antifónát. Az eseményen külön regisztráció nélkül, a biztonsági ellenőrzést követően lehet részt venni. A kapuk a hajnali óráktól nyitva lesznek, a térre legkésőbb 8:15-ig lehet belépni, a helyeket érkezési sorrendben töltik fel. Azok számára, akiknek a téren nem jut hely, a környező utcákban biztosítanak kivetítőket, amelyeken követhetik az ünnepi liturgiát. Plébániánk külön autóbuszt nem szervez. A Győri Egyházmegye 600 fős különvonatot rendelt a GYESV-től, amely vasárnap hajnalban indul Sopronból Budapest-Keleti Pályaudvarra. A szentmise után, délután, megadott időpontban indul vissza a vonat, szintén a Keleti Pályaudvarról. A vonat indulásának pontos időpontjáról még nem adott tájékoztatást a GYESV.Vissza...

2023. június 2.
Szentháromság vasárnapja
Csütörtökön, 18 órakor templomunk énekkara, a Julianeum Kórus évadzáró szentmiséje lesz itt, a templomban.
Bővebben
2023. június 2.
Templomunk liturgikus rendje
Jövő vasárnap (június 11.) lesz Úrnapja. Mivel Harkán is lesz körmenet, ezért nálunk Úrnapján, jövő vasárnap csak egy szentmise lesz templomunkban: 11 órakor!
Bővebben
2023. június 2.
Olvasmány
„Dicséretre méltó és magasztos örökkön-örökké.” (Dán 3)
Bővebben