Húsvét 2. vasárnapja

2023. április 14.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. április 16.

- Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmise.

- Bérmálkozóinkat felkészítő találkozóra hívom jövő szombaton (április 22.), 9 órára a plébánia Hetény termébe.

- Jövő vasárnap (április 23.) 16 órakor, Kóczán Kriszta festmény kiállításának megnyitója lesz a hegykői Tornácos Étterem Borostyán konferenciatermében. A kiállítás az étterem nyitva tartása alatt látogatható.

- Altemplomunkban urnafülkék megváltására van lehetőség. A részletekről szívesen ad felvilágosítást Szilvia a plébánia irodájában.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

- Április 30-án, vasárnap, 9:30 órakor szentatyánk, Ferenc pápa szentmisét mutat be Budapesten, a Kossuth téren, ahol a szentatya homíliát mond, majd a szentmise végén eléneklik a Regina Caeli antifónát. Az eseményen külön regisztráció nélkül, a biztonsági ellenőrzést követően lehet részt venni. A kapuk a hajnali óráktól nyitva lesznek, a térre legkésőbb 8:15-ig lehet belépni, a helyeket érkezési sorrendben töltik fel. Azok számára, akiknek a téren nem jut hely, a környező utcákban biztosítanak kivetítőket, amelyeken követhetik az ünnepi liturgiát. Plébániánk külön autóbuszt nem szervez. A Győri Egyházmegye 600 fős különvonatot rendelt a GYESV-től, amely vasárnap hajnalban indul Sopronból Budapest-Keleti Pályaudvarra. A szentmise után, délután, megadott időpontban indul vissza a vonat, szintén a Keleti Pályaudvarról. A vonat indulásának pontos időpontjáról még nem adott tájékoztatást a GYESV.Vissza...

2024. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Kedden (július 16.), 18 órakor Kármelhegyi Boldogasszony ünnepén búcsúi szentmise lesz a sopronbánfalvai hegyi templomban. Ezen a napon teljes búcsú nyerhető a szokott feltételekkel. Szeretettel várnak mindenkit!
Bővebben
2024. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
Hétfőn templomunkban nem lesz szentmise.
Bővebben
2024. július 12.
Olvasmány
„Urunk, mutasd meg nekünk irgalmas szívedet, és üdvösségünket add meg nékünk!” (Zsolt 84)
Bővebben