Húsvét 2. vasárnapja

2023. április 14.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. április 16.

- Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmise.

- Bérmálkozóinkat felkészítő találkozóra hívom jövő szombaton (április 22.), 9 órára a plébánia Hetény termébe.

- Jövő vasárnap (április 23.) 16 órakor, Kóczán Kriszta festmény kiállításának megnyitója lesz a hegykői Tornácos Étterem Borostyán konferenciatermében. A kiállítás az étterem nyitva tartása alatt látogatható.

- Altemplomunkban urnafülkék megváltására van lehetőség. A részletekről szívesen ad felvilágosítást Szilvia a plébánia irodájában.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

- Április 30-án, vasárnap, 9:30 órakor szentatyánk, Ferenc pápa szentmisét mutat be Budapesten, a Kossuth téren, ahol a szentatya homíliát mond, majd a szentmise végén eléneklik a Regina Caeli antifónát. Az eseményen külön regisztráció nélkül, a biztonsági ellenőrzést követően lehet részt venni. A kapuk a hajnali óráktól nyitva lesznek, a térre legkésőbb 8:15-ig lehet belépni, a helyeket érkezési sorrendben töltik fel. Azok számára, akiknek a téren nem jut hely, a környező utcákban biztosítanak kivetítőket, amelyeken követhetik az ünnepi liturgiát. Plébániánk külön autóbuszt nem szervez. A Győri Egyházmegye 600 fős különvonatot rendelt a GYESV-től, amely vasárnap hajnalban indul Sopronból Budapest-Keleti Pályaudvarra. A szentmise után, délután, megadott időpontban indul vissza a vonat, szintén a Keleti Pályaudvarról. A vonat indulásának pontos időpontjáról még nem adott tájékoztatást a GYESV.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben