Nagyböjt 3. vasárnapja

2023. március 10.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. március 12.

- A katolikus iskolák támogatására a kedves Hívek 120.200 Ft-ot adományoztak. Hálásan köszönjük felajánlásaikat!

- A körlevélben meghirdetett tartósélelmiszer-gyűjtés felajánlásait a mai naptól kezdődően fogadjuk jövő vasárnapig (március 19.) a plébánián hétköznapokon 8 és 14 óra között, késő délután és hétvégén az altemplom folyosóján is elhelyezhetők az adományok.

- Csütörtökön (március 16.) 18:30 órára az elsőáldozás előtt álló gyermekek szüleit szülői értekezletre hívom ide, a templomba.

- Nagyböjt péntekjein 17:30 órakor közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Nagyböjtben minden szentmise előtt szentgyónási lehetőséget biztosítok.

- Március 19-e Szent József ünnepe. A jövő hétvégén (szombaton és vasárnap) a szentmisék végén az apák, nagyapák és családfők megáldását végezzük. Ugyancsak ehhez kapcsolódóan március 20-án, hétfőn, 18 órakor az apák, nagyapák és családfők részére lelki kerekasztal beszélgetést szervezünk a Hetény teremben. A kerekasztal beszélgetés témája Ferenc pápa „Patris corde” (Apai szívvel) kezdetű apostoli levele Szent Józsefről. Megtalálható az interneten (katolikus.hu: dokumentumtár/pápai megnyilatkozások/Ferenc pápa), vagy kinyomtatva hátulról szabadon elvihető. Szeretettel várjuk az apákat, nagyapákat, családfőket, ill. a férfiak közül bárkit!

- A Győri Könnyező Szűzanya búcsúját március 17-18-19-én tartják. Részletek a faliújságon olvashatók.

- Sopronban, Szent József hetében (március 19-26.) szentségimádás lesz. Templomunkban március 22-én, szerdán. Legyen ez a nap a lelki feltöltődés és elcsendesedés napja! Aki szívesen vállalna egy óra Szentség őrzést itt, a templomban, iratkozzon fel a sekrestyében!

- Plébániánk irodája szerdáig (március 15.) zárva tart.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben