Nagyböjt 3. vasárnapja

2023. március 10.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. március 12.

- A katolikus iskolák támogatására a kedves Hívek 120.200 Ft-ot adományoztak. Hálásan köszönjük felajánlásaikat!

- A körlevélben meghirdetett tartósélelmiszer-gyűjtés felajánlásait a mai naptól kezdődően fogadjuk jövő vasárnapig (március 19.) a plébánián hétköznapokon 8 és 14 óra között, késő délután és hétvégén az altemplom folyosóján is elhelyezhetők az adományok.

- Csütörtökön (március 16.) 18:30 órára az elsőáldozás előtt álló gyermekek szüleit szülői értekezletre hívom ide, a templomba.

- Nagyböjt péntekjein 17:30 órakor közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Nagyböjtben minden szentmise előtt szentgyónási lehetőséget biztosítok.

- Március 19-e Szent József ünnepe. A jövő hétvégén (szombaton és vasárnap) a szentmisék végén az apák, nagyapák és családfők megáldását végezzük. Ugyancsak ehhez kapcsolódóan március 20-án, hétfőn, 18 órakor az apák, nagyapák és családfők részére lelki kerekasztal beszélgetést szervezünk a Hetény teremben. A kerekasztal beszélgetés témája Ferenc pápa „Patris corde” (Apai szívvel) kezdetű apostoli levele Szent Józsefről. Megtalálható az interneten (katolikus.hu: dokumentumtár/pápai megnyilatkozások/Ferenc pápa), vagy kinyomtatva hátulról szabadon elvihető. Szeretettel várjuk az apákat, nagyapákat, családfőket, ill. a férfiak közül bárkit!

- A Győri Könnyező Szűzanya búcsúját március 17-18-19-én tartják. Részletek a faliújságon olvashatók.

- Sopronban, Szent József hetében (március 19-26.) szentségimádás lesz. Templomunkban március 22-én, szerdán. Legyen ez a nap a lelki feltöltődés és elcsendesedés napja! Aki szívesen vállalna egy óra Szentség őrzést itt, a templomban, iratkozzon fel a sekrestyében!

- Plébániánk irodája szerdáig (március 15.) zárva tart.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2023. március 31.
Urunk szenvedésének vasárnapja – Virágvasárnap
A nagyheti szertartások előtt is lesz gyóntatás.
Bővebben
2023. március 31.
Templomunk liturgikus rendje
Szeretettel hívom a kedves Híveket, ünnepeljük közösen dr. Pápai Lajos püspök atyával hitünk nagy misztériumait a nagyhéten és Húsvét ünnepén!
Bővebben
2023. március 31.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben