Évközi 4. vasárnap

2023. január 27.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. január 29.

- Hétfőn (január 30.) reggel nem lesz szentmise templomunkban.

- Szerdán (február 1.) 19 órára szeretettel hívom és várom a PTT aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Csütörtökön Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz; a szentmisére hozott gyertyákat megáldjuk.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. A felnőtteknek hirdetett bibliaórát a szentmise után tartjuk a Hetény teremben. A pénteki és a hétvégi szentmisékben Balázs-áldásban részesítem a jelenlévőket.

- Február 11-e (szombat) a Betegek világnapja. Az esti szentmisében kiszolgáltatom a betegek kenetét. Aki szeretné felvenni, kérem, jelentkezzen a sekrestyében!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Önnek egyetlen nyilatkozat, nekünk templomunk további szépítésének az öröme. Tisztelettel kérjük, és köszönjük felajánlásaikat!

- A Hetény teremben vásárolható Karitász falinaptár, szentmisék előjegyeztethetők, befizethető az egyházközségi hozzájárulás és az újság előfizetések is rendezhetők.



Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben