Évközi 3. vasárnap

2023. január 20.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. január 22.

- Hálásan köszönöm a finom sütemény- és ital felajánlásokat templomunk búcsúünnepére, valamint a sok segítséget a fogadás előkészítéséhez és lebonyolításához! Isten fizesse meg mindenki jóindulatát és segítségét! Külön köszönöm az asszonyok és a Julianeum Kórus szép és felemelő közreműködését a búcsúi szentmisén!

- A héten szabadságra megyek, így hétköznap (hétfőtől péntekig) nem lesz szentmise templomunkban.

- Február 1-jén (szerda) 19 órára szeretettel hívom és várom a PTT aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe.

- Altemplomunkban urnafülkék megváltására van lehetőség. A részletekről szívesen ad felvilágosítást Szilvia a plébánia irodájában.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Önnek egyetlen nyilatkozat, nekünk templomunk további szépítésének az öröme. Tisztelettel kérjük, és köszönjük felajánlásaikat!

- A vízkereszt napján megáldott háziáldás matricák a hozzá tartozó imádságokkal 200 Ft-os áron megvásárolhatók a sekrestyében.

- A Hetény teremben vásárolható Karitász falinaptár, szentmisék előjegyeztethetők, befizethető az egyházközségi hozzájárulás és az újság előfizetések is rendezhetők.



Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben