Urunk megkeresztelkedése

2023. január 6.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. január 8.

- A „mocorgók szentmiséje” jövő szombaton (január 14.) lesz legközelebb.

- A győri székesegyház felújítása a végéhez közeledik; az idei év szeptember 13-án lesz az újraszentelése. Erre készülve püspök úr zarándoklatra hívja az esperesi kerületek papjait és híveit. A Soproni Esperesi Kerület zarándoklata január 17-én (kedd) lesz, melyre autóbuszt indítunk, ami 15 órakor indul a Mikoviny és Hunyadi utca sarkáról. A részvételi díj 3500 Ft./fő. Jelentkezni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben a plébánia irodájában lehet január 15-ig.

- Templomunk búcsúja január 18-án (szerda) lesz. Védőszentünk ünnepe főünnep templomunkban. A szentmise 18 órakor kezdődik. A búcsú napján városunk papjai is részt vesznek az ünnepi szentmisénken, melynek főcelebránsa és szónoka Németh Attila bánfalvai plébániai kormányzó atya lesz. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit! A szentmise után szeretnénk vendégül látni minden jelenlévőt a Hetény teremben, melyhez a kedves testvérektől szeretettel kérünk sütemény felajánlásokat!

- Az ökumenikus imahét soproni programjai olvashatók a hirdetőtáblán.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Önnek egyetlen nyilatkozat, nekünk templomunk további szépítésének az öröme. Tisztelettel kérjük, és köszönjük felajánlásaikat!

- A vízkereszt napján megáldott háziáldás matricák a hozzá tartozó imádságokkal 200 Ft-os áron vásárolhatók meg a sekrestyében.

- A Hetény teremben vásárolható Karitász falinaptár, szentmisék előjegyeztethetők, befizethető az egyházközségi hozzájárulás és az újság előfizetések is rendezhetők.



Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben