Advent 4. vasárnapja

2022. december 16.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. december 18.

- A Vatikáni Gazdasági Tanács köszönetét fejezte ki a Győri Egyházmegye hívei felé a Péter-fillér gyűjtés alkalmával felajánlott adományokért. Egyházmegyénk hívei mindösszesen 6.733.605 Ft-ot adományoztak.

- A péntekig tartanak a hajnali szentmiséink, mely után reggelire hívjuk a gyermekeket.

- Hétfőn (december 19.), 17 órától gyóntatás lesz templomunkban. Két vendég gyóntató atya is rendelkezésre áll. Használjuk ki a szentgyónási lehetőséget szent karácsony ünnepére készülve!

- Pásztorjátékunk szombaton (december 24.), 16 órakor lesz itt, a templomban, melyre szeretettel hívunk és várunk mindenkit, főként a kisgyerekes családokat!

- Az ünnepi miserend a hirdetőtáblán és a Harangszóban is olvasható. Örömmel jelzem a kedves Híveknek, hogy dr. Pápai Lajos püspök atya az idei évben is velünk tölti a karácsonyt.

- A szombati 16 órakor kezdődő „mocorgók miséje” január 14-én lesz legközelebb.

- Plébániánk irodája december 23-tól január 4-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámán elérhető vagyok.

- A sekrestyében vásárolható jövő évi falinaptár; a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők a jövő évre, illetve az egyházközségi hozzájárulás is befizethető.

- A jövő évi újság előfizetést lehet rendezni és Karitász falinaptár kapható a Hetény teremben, illetve a plébánia irodájában nyitvatartási időben.Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben