Advent 2. vasárnapja

2022. december 2.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. december 4.

- Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat. A reggeliknél történő segédkezésre és reggelik felajánlására segítő önkéntesek jelentkezését várjuk a sekrestyében!

- Még a mai napon (december 4.) fogadjuk a tartós élelmiszer felajánlásokat, amiket a következő héten juttatunk el a rászorulóknak.

- Holnap, hétfőn (december 5.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadást tart „A napba öltözött ember” címmel Prohászka Ottokár püspök életéről és munkásságáról a plébánia Hetény termében. Szeretettel hívunk mindenkit!

- Bérmálkozóink számára bérmálási felkészítő oktatást tartok szerdán (december 7.), 17 órakor a Hetény teremben.

- Csütörtökön (december 8.) 17 órakor adventi koncertet tartanak a Hunyadi János Evangélikus Iskola diákjai templomunkban. A belépés díjtalan. Szeretettel várunk mindenkit!

- A pásztorjáték próbája szombaton (december 10.), 9 órakor lesz itt, a templomban.

- Jövő szombaton (december 10.) este a Biblia kör végzi a gyertyagyújtást.

- Jövő vasárnap (december 11.), 18 órakor tartja templomunk Julianeum Énekkara adventi-karácsonyi hangversenyét templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját karácsony előtt, kérem, hogy december 11-ig jelezze. A látogatás ideje: december 12. (hétfő).

- Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.

- A sekrestyében lehetőség van jövő évi egy lapos naptár megvásárlására; a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők a jövő évre, illetve az egyházközségi hozzájárulás is befizethető.Vissza...

2023. február 3.
Évközi 5. vasárnap
Szombaton (febr. 11.) a Betegek világnapja. Az esti szentmisében kiszolgáltatom a betegek kenetét. Aki szeretné felvenni, kérem, jelentkezzen a sekrestyében még a mai napon (febr. 5-ig)!
Bővebben
2023. február 3.
Templomunk liturgikus rendje
A szent kenet felvétele előtt csütörtökön, pénteken és szombaton (febr. 9-11.), 17 órától szentgyónási lehetőség lesz.
Bővebben
2023. február 3.
Olvasmány
„Az igaz ember világít, mint fény a sötétségben.” (Zsolt 111)
Bővebben