Advent 2. vasárnapja

2022. december 2.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. december 4.

- Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat. A reggeliknél történő segédkezésre és reggelik felajánlására segítő önkéntesek jelentkezését várjuk a sekrestyében!

- Még a mai napon (december 4.) fogadjuk a tartós élelmiszer felajánlásokat, amiket a következő héten juttatunk el a rászorulóknak.

- Holnap, hétfőn (december 5.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadást tart „A napba öltözött ember” címmel Prohászka Ottokár püspök életéről és munkásságáról a plébánia Hetény termében. Szeretettel hívunk mindenkit!

- Bérmálkozóink számára bérmálási felkészítő oktatást tartok szerdán (december 7.), 17 órakor a Hetény teremben.

- Csütörtökön (december 8.) 17 órakor adventi koncertet tartanak a Hunyadi János Evangélikus Iskola diákjai templomunkban. A belépés díjtalan. Szeretettel várunk mindenkit!

- A pásztorjáték próbája szombaton (december 10.), 9 órakor lesz itt, a templomban.

- Jövő szombaton (december 10.) este a Biblia kör végzi a gyertyagyújtást.

- Jövő vasárnap (december 11.), 18 órakor tartja templomunk Julianeum Énekkara adventi-karácsonyi hangversenyét templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját karácsony előtt, kérem, hogy december 11-ig jelezze. A látogatás ideje: december 12. (hétfő).

- Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.

- A sekrestyében lehetőség van jövő évi egy lapos naptár megvásárlására; a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők a jövő évre, illetve az egyházközségi hozzájárulás is befizethető.Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben