Évközi XXIV. vasárnap

2022. szeptember 9.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. szeptember 11.

- Hálás köszönetemet fejezem ki mindazoknak, akik segítettek a Lőveri nyáresti dallamok és a nyárbúcsúztató családi nap szervezésében és lebonyolításában. Külön szeretném megköszönni a Határok Nélkül Alapítvány munkatársainak, a Corvinus Étteremnek, azon belül is a Kis házaspárnak és családjuknak, Kálmán Istvánnak, Osváth Andrásnak, a BioBoxnak és a Soproni Holdingnak, a Lővér Pincészetnek, és minden sütemény-, étel-, gyümölcs- és ital felajánlást hálás szívvel köszönök! Külön köszönöm a rendezvények szervezését és előkészítését Vigné Kovács Margitnak, dr. Vig Péternek és Kovácsné Jantek Viktóriának!

- Hálásan köszönjük az adományokat a gyermekek beiskolázásának támogatásához, melynek összege: 155.200 Ft volt, melyet plébániánk Karitász csoportja kiegészített 144.800 Ft-tal, a Győri Egyházmegyei Karitász pedig 70.000 Ft utalvánnyal. Így 37 fő nagycsaládost és egyedülállót tud segíteni Karitász csoportunk. A támogatást jövő hét folyamán juttatjuk el a rászorulók részére.

- Szerdán (szeptember 14.), Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia országos imanapot hirdet a békéért. Szerdán a kápolnában 17 órakor szentórát tartunk a békéért, melyre szeretettel hívom a kedves Híveket!

- Jövő szombaton (szeptember 17.), a Nepomuki Szent János kápolna felszentelési évfordulója lesz, amely a kápolnánkban főünnep (kis búcsú). Szombaton 18 órakor ünnepi, búcsúi szentmisét mondunk a kápolnában; a szentmisét bemutatja és szentbeszédet mond Bejczi Tibor OP atya. Itt, a templomban csak 16 órakor lesz szentmise. A szentmise után szeretnénk megvendégelni a jelenlévőket, ezért a kedves Hívektől ismét szeretnénk sütemény felajánlást kérni. Szeretettel várunk mindenkit a kápolna kis búcsúünnepére!

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

 



Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben