Évközi XVIII. vasárnap

2022. július 29.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. július 31.

- Az elmúlt évekhez hasonlóan, a mai naptól, vasárnaponként, 18 órakor, templomunk Panoráma úti parkolójában Lőveri Nyáresti Dallamok címmel könnyed zenés előadássorozat kezdődik. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk! Ma este a Sonitus Scarbantiae (Sopron női hangja) Nőikar hallható.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

- Szeptember 3-án 10 órakor jubiláló házaspárok hálaadása lesz a győri Püspökvár udvarában. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben augusztus 5-ig.

- Holnaptól (augusztus 1.) templomunkban megszűnik a vasárnap 8 órai szentmise, mivel ebben az időpontban Harkán mutatok be szentmisét. A változás a többi szentmise időpontját egyelőre nem érinti. Azokat, akik a 8 órai szentmisére szoktak jönni, tisztelettel és szeretettel kérem, hogy válasszanak maguknak a többi időpontban kezdődő szentmisék közül megfelelőt, egyúttal köszönöm a kedves Hívek megértését!

- Augusztus 12-én (péntek), 19 órakor (korai 17. századi) barokk furulya hangverseny lesz templomunkban, melyre szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt! A belépés díjtalan.

- Még lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket a Hetény teremben, illetve hivatali időben, a plébánia irodájában.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben