Évközi XVI. vasárnap

2022. július 15.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. július 17.

- Hálásan köszönjük a kedves Hívek felajánlásait a Péter-fillér gyűjtés (64.200 Ft.) alkalmával!

- A Nepomuki Szt. János kápolna villámkár utáni helyreállítása és takarítása megtörtént, amiért hálás köszönetemet fejezem ki Zambó Alajos, Badicu Róbert, Horváth Lajos, Kapui Gyula és Kapui Szilárd uraknak, valamint a takarításban segítő asszonyoknak! A szerdai szentmisénk már a kápolnában lesz.

- Pénteken (július 22.) 18 órakor a bánfalvi Szt. Mária Magdolna templom búcsúja lesz, ezért templomunkban nem lesz szentmise. Németh Attila atya, az elmúlt évekhez hasonlóan szeretettel vár mindnyájunkat a búcsúra.

- Jövő vasárnap lesz a nagyszülők és idősek világnapja. Szombaton és vasárnap, a szentmisék végén áldásban részesítem őket.

- Szeptember 3-án 10 órakor jubiláló házaspárok hálaadása lesz a győri Püspökvár udvarában. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben augusztus 5-ig.

- Sokan értesültek már róla, hogy Németh Antal kópházai plébániai kormányzó úr nyugalomba vonulásával, augusztus 1-től Harka lelkipásztori ellátására kért fel megyéspüspök úr. Ez az új lelkipásztori feladat templomunk liturgikus rendjét is érinti: augusztus 1-től templomunkban megszűnik a vasárnap 8 órai szentmise, mivel ebben az időpontban Harkán mutatok be szentmisét. A változás a többi szentmise időpontját egyelőre nem érinti. Azokat, akik a 8 órai szentmisére szoktak jönni, tisztelettel és szeretettel kérem, hogy válasszanak maguknak a többi időpontban kezdődő szentmisék közül megfelelőt, egyúttal köszönöm a kedves Hívek megértését!

- Még lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket a Hetény teremben, illetve hivatali időben, a plébánia irodájában.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.Vissza...

2022. augusztus 12.
Évközi XX. vasárnap
Hétfőn, augusztus 15., Nagyboldogasszony parancsolt főünnepe lesz. Templomunkban 18 órakor kezdődik a szentmise.
Bővebben
2022. augusztus 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szombaton, (augusztus 20.) Szent István királyunk főünnepén templomunkban 10 és 18 órakor lesznek szentmisék. Mindkét szentmisében kenyérmegáldást végzünk.
Bővebben
2022. augusztus 12.
Olvasmány
„Uram, irgalmadban ments meg engem, Uram, siess segítségemre.” (Zsolt 39)
Bővebben