Urunk mennybemenetele

2022. május 27.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. május 29.

- A nyáron a mocorgók szentmiséje szünetel. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk a szombat esti vagy a vasárnapi szentmiséinkre!

- Ma, 18 órakor a Lőveri Esték keretében zenés-irodalmi estet tartunk itt, a templomban „Örökkék ég a felhők mögött” címmel. Orbán Júlia verset és prózát szaval, Visi Katalin énekel és hegedűn játszik, magam orgonán működök közre. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

- Kedden (május 31.), 17 órai indulással megtartjuk a hagyományos gyalogos kópházai zarándoklatunkat a kegytemplomhoz, melyre szeretettel hívom plébániánk minden tagját, és külön szeretettel a családokat! Azok részvételére is számítunk, akik autóval érkeznek! 19:45 órakor kezdődik a májusi litánia, az ünnepi szentmise pedig 20 órakor. Várjuk azok jelentkezését is, akik haza felé tudnának személyszállítást vállalni gépkocsival. Kérjük, hogy a létszám lejelentése miatt minden résztvevő iratkozzon fel itt, a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában!

- A szerdai szentmisék – a kápolnánkat ért villám kár miatt – továbbra is itt, a templomban lesznek.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. A felnőtt bibliaórát a szentmise után tartjuk a Hetény teremben.

- Az ukrajnai háború menekültjeinek megsegítésére május 31-ig az egyházmegyei Karitász gyűjtést tart. Amit kérnek: étolaj, száraztészta, készétel-konzerv, kávé, sampon, tusfürdő, mosogatószer, mosószer, öblítő. A felajánlásokat az altemplom folyosóján helyezhetjük el.

- Pünkösdhétfőn, Szűz Mária, az Egyház Anyja emléknapján a szentmisénk 18 órakor kezdődik, melyen közreműködik a győri Palestrina Kórus Katona Tibor karnagy vezetésével.Vissza...

2022. július 1.
Évközi XIV. vasárnap
Szeptember 3-án 10 órakor jubiláló házaspárok hálaadása lesz a győri Püspökvár udvarában. Jelentkezni a plébánia irodájában lehet hivatali időben augusztus 5-ig.
Bővebben
2022. július 1.
Templomunk liturgikus rendje
Hétköznap (hétfő-péntek) nem lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2022. július 1.
Olvasmány
„Minden föld Istent dicsérje.” (Zsolt 65)
Bővebben