Évközi V. vasárnap

2022. február 4.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. február 6.

- Pénteken, az esti szentmise keretében kiszolgáltatom a Betegek kenetét itt, a templomban. A hatályos rendelkezések értelmében az veheti fel a betegek kenetét, akinek az élete betegség vagy öregség miatt veszélybe került. Aki szeretné felvenni a szentkenetet, az jelezze szándékát a sekrestyében! A szentség felvétele előtt, szerdán, csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőséget biztosítok.

- Február 14-én (hétfő) 18 órára az elsőáldozás előtt álló gyermekek szüleit szülői értekezletre hívom ide, a templomba.

- A házasság hetét február 13-20. között rendezik meg Sopronban. Február 19-én, 15 órakor a Várisi-parkerdőben házaspárok közösen járják a Házaspárok útját. Minden házaspárt szeretettel hívnak és várnak! Részletek a kihelyezett plakáton olvashatók.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás, szentmisék előjegyeztethetők, az újság előfizetés is rendezhető.Vissza...

2022. december 2.
Advent 2. vasárnapja
Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.
Bővebben
2022. december 2.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat.
Bővebben
2022. december 2.
Olvasmány
„Napjaiban az igazság virága nyíljék, és teljes béke legyen a világ végéig.” (Zsolt 71)
Bővebben