Évközi V. vasárnap

2022. február 4.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. február 6.

- Pénteken, az esti szentmise keretében kiszolgáltatom a Betegek kenetét itt, a templomban. A hatályos rendelkezések értelmében az veheti fel a betegek kenetét, akinek az élete betegség vagy öregség miatt veszélybe került. Aki szeretné felvenni a szentkenetet, az jelezze szándékát a sekrestyében! A szentség felvétele előtt, szerdán, csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőséget biztosítok.

- Február 14-én (hétfő) 18 órára az elsőáldozás előtt álló gyermekek szüleit szülői értekezletre hívom ide, a templomba.

- A házasság hetét február 13-20. között rendezik meg Sopronban. Február 19-én, 15 órakor a Várisi-parkerdőben házaspárok közösen járják a Házaspárok útját. Minden házaspárt szeretettel hívnak és várnak! Részletek a kihelyezett plakáton olvashatók.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás, szentmisék előjegyeztethetők, az újság előfizetés is rendezhető.Vissza...

2022. május 20.
Húsvét 6. vasárnapja
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 28.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben.
Bővebben
2022. május 20.
Templomunk liturgikus rendje
A nyári szünidő alatt a mocorgók szentmiséje szünetel. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk a szombat esti vagy a vasárnapi szentmiséinkre!
Bővebben
2022. május 20.
Olvasmány
„Magasztaljanak, Isten, a népek, minden nemzet áldjon téged.” (Zsolt 66)
Bővebben