Évközi V. vasárnap

2022. február 4.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. február 6.

- Pénteken, az esti szentmise keretében kiszolgáltatom a Betegek kenetét itt, a templomban. A hatályos rendelkezések értelmében az veheti fel a betegek kenetét, akinek az élete betegség vagy öregség miatt veszélybe került. Aki szeretné felvenni a szentkenetet, az jelezze szándékát a sekrestyében! A szentség felvétele előtt, szerdán, csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőséget biztosítok.

- Február 14-én (hétfő) 18 órára az elsőáldozás előtt álló gyermekek szüleit szülői értekezletre hívom ide, a templomba.

- A házasság hetét február 13-20. között rendezik meg Sopronban. Február 19-én, 15 órakor a Várisi-parkerdőben házaspárok közösen járják a Házaspárok útját. Minden házaspárt szeretettel hívnak és várnak! Részletek a kihelyezett plakáton olvashatók.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás, szentmisék előjegyeztethetők, az újság előfizetés is rendezhető.



Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben