Évközi IV. vasárnap

2022. január 28.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. január 30.

- Hétfőn (január 31.) 18 órára szeretettel hívom és várom a PTT aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe.

- Szerdán (február 2.) Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén a 18 órás szentmisét gyertyaszenteléssel és körmenettel kezdjük. Kérjük a kedves Testvéreket, hogy gyertyát hozzanak magukkal!

- Csütörtökön (február 3.) a 18 órás szentmisében, illetve jövő hétvégén (február 5-6.) minden szentmisében Balázs-áldásban részesítem a jelenlévőket.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, és a felnőtteknek hirdetett bibliaórát a szentmise után tartjuk a Hetény teremben.

- Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei esztendőben is kiszolgáltatjuk a Betegek kenetét itt, a templomban. Ideje: február 11. (péntek), az esti szentmise keretében. Kérjük, hogy felvételi szándékukat a sekrestyében jelezzék.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben