Évközi IV. vasárnap

2022. január 28.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. január 30.

- Hétfőn (január 31.) 18 órára szeretettel hívom és várom a PTT aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe.

- Szerdán (február 2.) Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén a 18 órás szentmisét gyertyaszenteléssel és körmenettel kezdjük. Kérjük a kedves Testvéreket, hogy gyertyát hozzanak magukkal!

- Csütörtökön (február 3.) a 18 órás szentmisében, illetve jövő hétvégén (február 5-6.) minden szentmisében Balázs-áldásban részesítem a jelenlévőket.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, és a felnőtteknek hirdetett bibliaórát a szentmise után tartjuk a Hetény teremben.

- Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei esztendőben is kiszolgáltatjuk a Betegek kenetét itt, a templomban. Ideje: február 11. (péntek), az esti szentmise keretében. Kérjük, hogy felvételi szándékukat a sekrestyében jelezzék.Vissza...

2022. május 13.
Húsvét 5. vasárnapja
Holnap, hétfőn (május 16.) a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna búcsúünnepe elmarad, villám kár miatt. Ezen a napon itt, a templomban 7 órakor lesz szentmise.
Bővebben
2022. május 13.
Templomunk liturgikus rendje
A nyári szünidő előtt, az idei tanév utolsó mocorgok szentmiséje jövő szombaton (május 21.) lesz.
Bővebben
2022. május 13.
Olvasmány
„Istenem és királyom, magasztallak téged, szent nevedet áldom örökkön-örökké.” (Zsolt 144)
Bővebben