Advent 1. vasárnapja

2021. november 26.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. november 28.

- Elmúlt hétvégén a Karitász céljaira 49.610Ft-ot adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük, Isten fizesse meg!

- Köszönöm a kedves Híveknek, hogy a pandémia ellenére sokan és készséggel meghallották és jó szívvel fogadták a hívó szót és eljöttek lelkigyakorlatunkra!

- Adventben hétköznapokon (hétfőtől péntekig) reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, utána pedig reggelire hívjuk a gyerekeket és a diákokat. A reggeliknél történő segédkezésre és reggelik felajánlására segítők jelentkezését várjuk a sekrestyében.

- A héten elsőpéntek lesz, a betegekhez és az idősekhez a szokott módon megyek.

- Advent 2. szombatján (december 4.) a Rózsafüzér társulat végzi a gyertyagyújtást.

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját karácsony előtt, kérem, hogy december 12-ig jelezze itt, a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában. A látogatás ideje: december 14. (kedd).

- A mai naptól (november 28-december 5.), az elmúlt évekhez hasonlóan tartós élelmiszer gyűjtést tartunk a plébánián hétköznap 8 és 14 óra között, ill. a szentmisék előtt és után.

- Rákász Gergely koncertorgonista „Beteljesült ünnep” címmel karácsonyi koncertet tart templomunkban december 21-én (kedd). Jegyek korlátozott számban elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában hivatali időben. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- A sekrestyében lehetőség van jövő évi egy lapos naptár megvásárlására, a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők a jövő évre, illetve az egyházközségi hozzájárulás befizethető.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben