Advent 1. vasárnapja

2021. november 26.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. november 28.

- Elmúlt hétvégén a Karitász céljaira 49.610Ft-ot adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük, Isten fizesse meg!

- Köszönöm a kedves Híveknek, hogy a pandémia ellenére sokan és készséggel meghallották és jó szívvel fogadták a hívó szót és eljöttek lelkigyakorlatunkra!

- Adventben hétköznapokon (hétfőtől péntekig) reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, utána pedig reggelire hívjuk a gyerekeket és a diákokat. A reggeliknél történő segédkezésre és reggelik felajánlására segítők jelentkezését várjuk a sekrestyében.

- A héten elsőpéntek lesz, a betegekhez és az idősekhez a szokott módon megyek.

- Advent 2. szombatján (december 4.) a Rózsafüzér társulat végzi a gyertyagyújtást.

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját karácsony előtt, kérem, hogy december 12-ig jelezze itt, a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában. A látogatás ideje: december 14. (kedd).

- A mai naptól (november 28-december 5.), az elmúlt évekhez hasonlóan tartós élelmiszer gyűjtést tartunk a plébánián hétköznap 8 és 14 óra között, ill. a szentmisék előtt és után.

- Rákász Gergely koncertorgonista „Beteljesült ünnep” címmel karácsonyi koncertet tart templomunkban december 21-én (kedd). Jegyek korlátozott számban elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában hivatali időben. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- A sekrestyében lehetőség van jövő évi egy lapos naptár megvásárlására, a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők a jövő évre, illetve az egyházközségi hozzájárulás befizethető.Vissza...

2022. december 2.
Advent 2. vasárnapja
Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.
Bővebben
2022. december 2.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat.
Bővebben
2022. december 2.
Olvasmány
„Napjaiban az igazság virága nyíljék, és teljes béke legyen a világ végéig.” (Zsolt 71)
Bővebben