Évközi XXXI. vasárnap

2021. október 29.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. október 31.

- A téli időszámítás alatt itt, a plébániatemplomban lesznek a szerdai szentmisék is.

- Hétfőn (november 1.) Mindenszentek parancsolt főünnepe lesz. 18 órakor alapítványi szentmisénk: †dr. Hetény János atya (8. évf.) lelki üdvéért.

- Kedden (november 2.), halottak napján 18 órakor lesz szentmisénk. A szentmise után a halottakért végzett ájtatosságot végezzük.

- Halottak napján, 9 órakor, a Szent Mihály templomban szentmise lesz a temetőben nyugvó lelkipásztorokért és szerzetesekért.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. És a felnőtteknek hirdetett bibliaórát is csütörtökön, a szentmise után tartjuk a Hetény teremben.

- A Szent Imre templom búcsúja november 5-én, pénteken lesz. 18 órakor a város papságával bemutatott szentmise szónoka Horváth Gábor becsehelyi plébános lesz. A szombati és vasárnapi programok a hirdetőtáblán megtalálhatók.

- Az idei évben 9. osztályos tanulók jelentkezését várjuk bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben a plébánián lehet.

- A sekrestyében lehetőség van jövő évi egy lapos naptár megvásárlására, a Hetény teremben az egyházközségi hozzájárulás befizetésére.

- Hétfőn (november 1.) plébániánk irodája zárva tart.



Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben