Évközi XXXI. vasárnap

2021. október 29.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. október 31.

- A téli időszámítás alatt itt, a plébániatemplomban lesznek a szerdai szentmisék is.

- Hétfőn (november 1.) Mindenszentek parancsolt főünnepe lesz. 18 órakor alapítványi szentmisénk: †dr. Hetény János atya (8. évf.) lelki üdvéért.

- Kedden (november 2.), halottak napján 18 órakor lesz szentmisénk. A szentmise után a halottakért végzett ájtatosságot végezzük.

- Halottak napján, 9 órakor, a Szent Mihály templomban szentmise lesz a temetőben nyugvó lelkipásztorokért és szerzetesekért.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. És a felnőtteknek hirdetett bibliaórát is csütörtökön, a szentmise után tartjuk a Hetény teremben.

- A Szent Imre templom búcsúja november 5-én, pénteken lesz. 18 órakor a város papságával bemutatott szentmise szónoka Horváth Gábor becsehelyi plébános lesz. A szombati és vasárnapi programok a hirdetőtáblán megtalálhatók.

- Az idei évben 9. osztályos tanulók jelentkezését várjuk bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben a plébánián lehet.

- A sekrestyében lehetőség van jövő évi egy lapos naptár megvásárlására, a Hetény teremben az egyházközségi hozzájárulás befizetésére.

- Hétfőn (november 1.) plébániánk irodája zárva tart.Vissza...

2022. november 25.
Advent 1. vasárnapja
A pásztorjáték próbája szombaton (december 3.), 9 órakor lesz itt, a templomban. Várjuk azokat a diákokat, akik szívesen részt vállalnának benne!
Bővebben
2022. november 25.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétfőtől péntekig, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, mely után reggelire hívjuk a diákokat.
Bővebben
2022. november 25.
Olvasmány
„Isten házába indulunk, örömtől dobban a szívünk.” (Zsolt 121)
Bővebben