Évközi XXX. vasárnap

2021. október 22.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. október 24.

- A missziók javára tartott gyűjtés alkalmával 125.135 Ft. adomány gyűjt össze. Hálásan köszönjük felajánlásaikat!

- A Nepomuki Szent János kápolnában szerdán (október 27.) lesz az utolsó szentmise az idei évben. A téli időszámítás alatt itt, a plébániatemplomban lesznek a szentmisék.

- Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (október 30.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!

- November 1-jén (hétfő) Mindenszentek parancsolt főünnepe lesz. A 18 órakor kezdődő szentmise alapítványi misénk: †dr. Hetény János atya (8. évf.) lelki üdvéért.

- November 2-án (kedd), halottak napján 18 órakor lesz szentmise templomunkban. A szentmise után elvégezzük a halottakért végzett ájtatosságot.

- Halottak napján, 9 órakor, a Szent Mihály templomban szentmise lesz a temetőben nyugvó lelkipásztorokért és szerzetesekért.

- A Szent Imre templom búcsúja november 5-én (péntek) lesz. Részleteket a faliújságon olvashatnak.

- Az idei évben 9. osztályos tanulók jelentkezését várjuk bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben a plébánián lehet.

- A sekrestyében lehetőség van jövő évi egy lapos naptár megvásárlására, a Hetény teremben az egyházközségi hozzájárulás befizetésére.Vissza...

2022. december 2.
Advent 2. vasárnapja
Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.
Bővebben
2022. december 2.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat.
Bővebben
2022. december 2.
Olvasmány
„Napjaiban az igazság virága nyíljék, és teljes béke legyen a világ végéig.” (Zsolt 71)
Bővebben