Évközi XXIV. vasárnap

2021. szeptember 10.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. szeptember 12.

- Pénteken (szeptember 17.) lesz a Villa sori Nepomuki Szent János kápolna felszentelésének évfordulója. Csütörtökön előesti-, pénteken ünnepi szentmisét tartunk 18:00 órakor a kápolnában (szerda-csütörtök-péntek!). Szeretettel hívom és várom a kedves Testvéreket kápolnánk búcsúünnepére! Az elmúlt évek gyakorlata szerint pénteken szeretnénk vendégül látni minden jelenlevőt, ezért szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket, amiket a szentmise előtt fogadunk a kápolnánál. Templomunkban szerdán, csütörtökön és pénteken nem lesz szentmise!

- Az új tanévben a Veni Sancte-t jövő vasárnap (szeptember 19.), a 9:30 órai szentmisében tartjuk, melyre szeretettel hívom és várom a diákokat és családjaikat. A szentmise végén megáldjuk az iskolatáskákat és tanszereket, ezért kérem a gyerekeket, hogy hozzák magukkal ezeket a szentmisére!

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és az egyházközségi hozzájárulás befizethető.Vissza...

2022. május 20.
Húsvét 6. vasárnapja
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 28.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben.
Bővebben
2022. május 20.
Templomunk liturgikus rendje
A nyári szünidő alatt a mocorgók szentmiséje szünetel. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk a szombat esti vagy a vasárnapi szentmiséinkre!
Bővebben
2022. május 20.
Olvasmány
„Magasztaljanak, Isten, a népek, minden nemzet áldjon téged.” (Zsolt 66)
Bővebben