Évközi XXIII. vasárnap

2021. szeptember 3.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. szeptember 5.

- A mocorgók szentmiséje az új tanévben jövő szombaton (szeptember 11.), 16 órakor kezdődik.

- A mai nappal kezdődik Budapesten a NEK. A közmédia sok NEK-rendezvényt közvetít, így a jövő vasárnapi pápai szentmisét is. Ezért jövő vasárnap templomunkban csak egy szentmise lesz, 8 órakor. Törekedjünk az előttünk álló hét folyamán minél több lelkiségi programba belekapcsolódni a TV-n vagy az interneten keresztül!

- Szeptember 17-én (péntek) lesz a Villa sori Nepomuki Szent János kápolna felszentelésének évfordulója. Csütörtökön előesti-, pénteken ünnepi szentmisét tartunk 18:00 órakor a kápolnában (szerda-csütörtök-péntek!). A búcsú napján (péntek) az ünnepi szentmisét és szentbeszédet Simon Dávid, újmisés atya mondja és a szentmise végén újmisés áldásban részesíti a jelenlévőket. Szeretettel hívom és várom a kedves Testvéreket kápolnánk búcsúünnepére! Az elmúlt évek gyakorlata szerint pénteken szeretnénk vendégül látni minden jelenlevőt, ezért szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket, amiket a szentmise előtt fogadunk a kápolnánál.

- Az új tanévben a Veni Sancte-t szeptember 19-én (vasárnap), a 9:30 órai szentmisében tartjuk, melyre szeretettel hívom és várom a diákokat és családjaikat. A szentmise végén megáldjuk az iskolatáskákat és tanszereket, ezért kérem a gyerekeket, hogy hozzák magukkal ezeket a szentmisére!

- Hálásan köszönjük az adományokat a gyermekek beiskolázásának támogatásához, melynek összege: 152.105 Ft és 1 Euro 40 Cent.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és az egyházközségi hozzájárulás befizethető.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben