Évközi XXIII. vasárnap

2021. szeptember 3.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. szeptember 5.

- A mocorgók szentmiséje az új tanévben jövő szombaton (szeptember 11.), 16 órakor kezdődik.

- A mai nappal kezdődik Budapesten a NEK. A közmédia sok NEK-rendezvényt közvetít, így a jövő vasárnapi pápai szentmisét is. Ezért jövő vasárnap templomunkban csak egy szentmise lesz, 8 órakor. Törekedjünk az előttünk álló hét folyamán minél több lelkiségi programba belekapcsolódni a TV-n vagy az interneten keresztül!

- Szeptember 17-én (péntek) lesz a Villa sori Nepomuki Szent János kápolna felszentelésének évfordulója. Csütörtökön előesti-, pénteken ünnepi szentmisét tartunk 18:00 órakor a kápolnában (szerda-csütörtök-péntek!). A búcsú napján (péntek) az ünnepi szentmisét és szentbeszédet Simon Dávid, újmisés atya mondja és a szentmise végén újmisés áldásban részesíti a jelenlévőket. Szeretettel hívom és várom a kedves Testvéreket kápolnánk búcsúünnepére! Az elmúlt évek gyakorlata szerint pénteken szeretnénk vendégül látni minden jelenlevőt, ezért szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket, amiket a szentmise előtt fogadunk a kápolnánál.

- Az új tanévben a Veni Sancte-t szeptember 19-én (vasárnap), a 9:30 órai szentmisében tartjuk, melyre szeretettel hívom és várom a diákokat és családjaikat. A szentmise végén megáldjuk az iskolatáskákat és tanszereket, ezért kérem a gyerekeket, hogy hozzák magukkal ezeket a szentmisére!

- Hálásan köszönjük az adományokat a gyermekek beiskolázásának támogatásához, melynek összege: 152.105 Ft és 1 Euro 40 Cent.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és az egyházközségi hozzájárulás befizethető.Vissza...

2022. november 25.
Advent 1. vasárnapja
A pásztorjáték próbája szombaton (december 3.), 9 órakor lesz itt, a templomban. Várjuk azokat a diákokat, akik szívesen részt vállalnának benne!
Bővebben
2022. november 25.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétfőtől péntekig, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, mely után reggelire hívjuk a diákokat.
Bővebben
2022. november 25.
Olvasmány
„Isten házába indulunk, örömtől dobban a szívünk.” (Zsolt 121)
Bővebben