Nagyboldogasszony

2021. augusztus 13.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. augusztus 15.

- Augusztus vasárnapjain (15-én és 22-én), 18 órakor, a templom Panoráma úti parkolójában Lőveri Nyáresti Dallamok címmel könnyed zenés előadássorozat lesz. A belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk! Ma este a 30-as 40-es évek filmzenéit hallhatjuk.

- Augusztus 20-án, pénteken, Szt. István királyunk ünnepén templomunkban reggel 8 és délelőtt 11 órakor lesznek szentmisék.

- A Szent István templom búcsúja szintén pénteken, 9 órakor kezdődik a templom előtti téren. Az ünnepi szentmise főcelebránsa Dr. Pápai Lajos püspök úr lesz. Mindenkit szeretettel várnak!

- Plébániánk Karitász Csoportja a mai naptól augusztus végéig gyűjtést tart a gyermekek beiskolázásának támogatásához. Az adományokat a hátul kihelyezett perselyben gyűjtjük.

- Plébániánk irodája augusztus 16-20-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámán elérhető leszek.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, az egyházközségi hozzájárulás befizethető, ill. a II. féléves újság előfizetéseket is lehet rendezni.



Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben