Nagyboldogasszony

2021. augusztus 13.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. augusztus 15.

- Augusztus vasárnapjain (15-én és 22-én), 18 órakor, a templom Panoráma úti parkolójában Lőveri Nyáresti Dallamok címmel könnyed zenés előadássorozat lesz. A belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk! Ma este a 30-as 40-es évek filmzenéit hallhatjuk.

- Augusztus 20-án, pénteken, Szt. István királyunk ünnepén templomunkban reggel 8 és délelőtt 11 órakor lesznek szentmisék.

- A Szent István templom búcsúja szintén pénteken, 9 órakor kezdődik a templom előtti téren. Az ünnepi szentmise főcelebránsa Dr. Pápai Lajos püspök úr lesz. Mindenkit szeretettel várnak!

- Plébániánk Karitász Csoportja a mai naptól augusztus végéig gyűjtést tart a gyermekek beiskolázásának támogatásához. Az adományokat a hátul kihelyezett perselyben gyűjtjük.

- Plébániánk irodája augusztus 16-20-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámán elérhető leszek.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, az egyházközségi hozzájárulás befizethető, ill. a II. féléves újság előfizetéseket is lehet rendezni.Vissza...

2022. május 20.
Húsvét 6. vasárnapja
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 28.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben.
Bővebben
2022. május 20.
Templomunk liturgikus rendje
A nyári szünidő alatt a mocorgók szentmiséje szünetel. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk a szombat esti vagy a vasárnapi szentmiséinkre!
Bővebben
2022. május 20.
Olvasmány
„Magasztaljanak, Isten, a népek, minden nemzet áldjon téged.” (Zsolt 66)
Bővebben