Évközi XVIII. vasárnap

2021. július 30.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. augusztus 1.

- Augusztus vasárnapjain (1-jén, 8-án, 15-én és 22-én), 18 órakor, a templom Panoráma úti parkolójában Lőveri Nyáresti Dallamok címmel könnyed zenés előadássorozat lesz. A belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk! Ma este a Soproni Szimfonikusok vonós együttese játszik.

- A héten elsőpéntek lesz. Az időseket és a betegeket felkeresem otthonukban. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz.

- Augusztus 8-án (jövő vasárnap), 11:30 órakor a Szent Domonkos templom búcsúját ünnepi szentmise keretében tartják, a szentmise főcelebránsa és szónoka dr. Várszegi Asztrik püspök, nyugalmazott pannonhalmi főapát lesz.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, az egyházközségi hozzájárulás befizethető, ill. a II. féléves újság előfizetéseket is lehet rendezni.



Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben