Évközi XIII. vasárnap

2021. június 25.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. június 27.

- Ma (június 27.) délután 5 órakor a Soproni Szent Domonkos templomban előadást tart Bejczi Tibor atya, melynek címe: Egység a sokszínűségben.

- Szerdán este nem lesz szentmise a Nepomuki Szt. János kápolnában.

- A héten elsőpéntek lesz. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz.

- Szombaton (július 3.), 15 órakor városfelajánlási szentmise lesz a sopronbánfalvi templomban.

- Július 4-én plébániánkról gyalogos zarándoklat indul Mariazellbe; a zarándokok szívesen magukkal viszik imaszándékainkat, amiket az erre a célra hátul kihelyezett papírdobozban gyűjtjük.

- Jövő vasárnap (július 4.) lesz a Péter-fillér gyűjtés, mellyel az Egyház központi hatóságait támogatjuk.

- Szeptember 4-én, 10 órakor jubiláló házaspárok szentmiséje lesz a győri Székesegyházban. Jelentkezni és adatokat megadni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben, a plébánia irodájában lehet július 30-ig.

- A Hetény-teremben szentmisék előjegyeztethetők, az egyházközségi hozzájárulás befizethető, ill. a II. féléves újság előfizetéseket is lehet rendezni.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben