Szentháromság vasárnapja

2021. május 28.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. május 30.

- Hétfőn, a szentmise előtt az utolsó májusi litániát imádkozzuk. Június hónapot Jézus Szentséges Szívének szenteli az Egyház. Június hónapban a szentmisék előtt a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

- A héten elsőpéntek lesz. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz.

- Jövő vasárnap Krisztus Szent Teste és Vére ünnepe, Úrnapja lesz. Úrnapi körmenetet az idei évben nem tartunk.

- Június 1-jétől szeptember első szombatjáig, a nyári időszakban a mocorgók szentmiséje szünetel. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk bármelyik szombati vagy vasárnapi szentmiséinkre!

- Június 12-én (szombat), 10 órakor, a Szent Mihály templomban városunk szülötte, Simon Dávid diakónus pappá- és Licz Csaba V. éves teológushallgató diakónussá szentelése lesz. Imádkozzunk értük!Vissza...

2021. június 11.
Évközi XI. vasárnap
Június hónapot Jézus Szentséges Szívének szenteli az Egyház, ezért a szentmisék előtt a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.
Bővebben
2021. június 11.
Templomunk liturgikus rendje
Hétfőn (június 14.) a szentmise kivételesen nem reggel, hanem 19 órakor kezdődik; a Julianeum Énekkar hálaadó szentmiséje lesz.
Bővebben
2021. június 11.
Olvasmány
„Mennyire jólesik nékem, tégedet, Uram, hálával dicsérnem.” (Zsolt 91)
Bővebben