Évközi 6. vasárnap

2021. február 12.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2021. február 14.

- A héten hamvazószerdával megkezdődik a nagyböjti bűnbánati időszak, amikor Urunk, Jézus Krisztus szenvedésére és halálára emlékezünk és egyúttal feltámadásának ünnepére készülünk a hitben való elmélyülés, a kiengesztelődés, az irgalmasság cselekedetének gyakorlása és a lemondás révén. A böjti fegyelemről részletesebb írást a faliújságon és a Harangszóban olvashatunk. Hamvazószerdán, az esti szentmisében hamvazás lesz.

- Hamvazószerda szigorú böjti nap.

- Nagyböjt péntekjein 17.30-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. A részletes beosztást a hirdetőtáblán olvashatjuk. Nagyböjt péntekjein, a szentmise előtt, 17 órától szentgyónási lehetőséget biztosítok.

- A Harmath Kiadó gondozásában megjelent Family családi és párkapcsolati magazin 600 Ft-os kedvezményes áron a sekrestyében megvásárolható.

- Az idei évben 9. osztályos tanulók jelentkezését várjuk bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben a plébánián lehet.

- A vasárnapi szentmise után a könyvtárban lehetőség van szentmisék előjegyzésére, az újság előfizetéseket is lehet rendezni és egyházközségi hozzájárulás is befizethető.


Vissza...

2024. március 15.
Nagyböjt 5. vasárnapja
Hétfőn, kedden és szerdán (március 18-20.) közös városi NAGYBÖJTI LELKIGYAKORLAT lesz a Szent György templomban. Mindhárom napon 16:30 órától gyóntatás lesz, 18 órakor kezdődnek a szentmisék.
Bővebben
2024. március 15.
Templomunk liturgikus rendje
A lelkigyakorlat és a városi keresztút miatt csütörtökön és szombaton lesznek szentmisék templomunkban; a szentmisék előtt gyóntatás lesz.
Bővebben
2024. március 15.
Olvasmány
„Istenem, kérlek téged, teremts bennem tiszta szívet.” (Zsolt 50)
Bővebben