Szent Család vasárnapja

2020. december 25.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. december 27.

- Szerdán az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Csütörtökön (december 31.), 18 órakor kezdődik a hálaadó szentmisénk.

- Karitász csoportunk csütörtökig folytatja az adomány gyűjtést.

- Pénteken (január 1.) lesz Szűz Mária, Isten Anyja parancsolt főünnepe. Templomunkban két szentmise lesz: 9 (!) és 11 (!) órakor.

- A szombati 16 órakor kezdődő „mocorgók miséje” január 9-én lesz legközelebb.

- Megérkeztek a háziáldásra készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt. A matricák megáldását január 6-án, Vízkereszt napján végezzük. A matricák az áldás után, 200 Ft-os áron vásárolhatók meg.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van jövő évi naptár vásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmiséket is lehet előjegyeztetni a jövő évre. A jövő évi újság előfizetést is lehet rendezni a Hetény teremben.

- Plébániánk irodája január 5-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámán elérhető vagyok.


Vissza...

2024. március 15.
Nagyböjt 5. vasárnapja
Hétfőn, kedden és szerdán (március 18-20.) közös városi NAGYBÖJTI LELKIGYAKORLAT lesz a Szent György templomban. Mindhárom napon 16:30 órától gyóntatás lesz, 18 órakor kezdődnek a szentmisék.
Bővebben
2024. március 15.
Templomunk liturgikus rendje
A lelkigyakorlat és a városi keresztút miatt csütörtökön és szombaton lesznek szentmisék templomunkban; a szentmisék előtt gyóntatás lesz.
Bővebben
2024. március 15.
Olvasmány
„Istenem, kérlek téged, teremts bennem tiszta szívet.” (Zsolt 50)
Bővebben