Évközi 32. vasárnap

2020. november 6.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. november 8.

- Hétfőn (november 9.) Apor Vilmos püspök atya boldoggá avatásának az évfordulója lesz. Ereklyéje az oltárban lett elhelyezve annak felszentelésekor. A hétfői szentmise elején megáldjuk a tiszteletére készíttetett faragott fa táblát, amit az ambón helyezünk el.

- Szerdán (november 11.), 19 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe.

- Az Agrárminisztériumtól a Nemzetközi Euc-harisztikus Kongresszus 2 rózsatövét kaptuk ajándékba. A rózsatöveket pénteken, a magyar szentek és boldogok napján, a szentmise után áldjuk meg a plébánia kertben.

- Szíves tájékoztatásként örömmel jelzem, hogy a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 2020. évi hangszerpályázatának eredményekén két hangszert sikerült megvásárolnunk: 1 db Ibanez PF15ECE-NT elektroakusztikus gitárt (79.900 Ft.) és egy Roland FP-30-BK digitális zongorát (249.900 Ft.). A támogatás összege 329.800 Ft. volt. A hangszerek megáldását jövő vasárnap (november 15.), a 9:30 órai szentmise előtt végezzük. A sikeres pályázat megírásáért és lebonyolításáért köszönetet mondok Bánszkiné Hanyvári Ildikónak és Staglné Hajtó Szilviának.

- Vasárnaponként a Hetény teremben az egyházközségi hozzájárulás befizethető.


Vissza...

2022. december 2.
Advent 2. vasárnapja
Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.
Bővebben
2022. december 2.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat.
Bővebben
2022. december 2.
Olvasmány
„Napjaiban az igazság virága nyíljék, és teljes béke legyen a világ végéig.” (Zsolt 71)
Bővebben