Évközi 30. vasárnap

2013. október 25.

- Az elmúlt hétvégén 187.990 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, a keresztény szüreti bál tomboláiból 200.000 Ft-ot, a héten plébániánkra látogató bécsi esperesek pedig 200 €-ot ajánlottak fel, teljes összeget a templomépítésre különítettük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Ma az országos gyűjtés keretében a missziók javára, jövő vasárnap pedig a helyi Karitász csoport céljaira várjuk az adományokat. Ne feledjük, hogy Árpádházi Szent Erzsébetnek, a magyar Karitász védőszentjének hónapjában külön is gondolnunk kell a szegényekre, a rászoruló embertársainkra :-)

- November 1. péntek a Mindenszentek ünnepe: szentmisék vasárnapi miserend szerint, az 17 órás szentmise már a Szent Margit templomban lesz.

- November 2-án szombaton – Halottak napja – a reggel 8 órakor kezdődő szentmisét az egyházközségünk elhunyt híveiért ajánljuk fel. A nap részletes programja a liturgikus naptárban olvasható.

- Az elsőpéntekes betegeket, időseket otthonukban egy héttel később, november 8-án látogatom meg.

- Október 31-én csütörtökön áramszünet miatt a plébániai iroda zárva tart, de helyette kedden, október 29-én leszünk nyitva 8:30-tól 11óráig.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

- Novembertől már lehet a 2014-es évre is szentmisét íratni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. május 29.
Pünkösdvasárnap
Plébániánk irodája június 3-tól ismét nyitva tart a szokott rend szerint. Pénteken (június 5.) zárva tartunk.
Bővebben
2020. május 29.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn a szentmise 7:00 órakor kezdődik.
Bővebben
2020. május 29.
Evangélium
„Áraszd ránk Lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben