Urunk megkeresztelkedése

2020. január 10.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. január 12.

- Templomunk búcsúja január 18-án (szombat) lesz. Búcsúnk előestéjén (péntek) a rózsafüzér 17 órakor, az ünnepi vesperás 17:30 órakor kezdődik. A búcsú előestéjén és napján az ünnepi szentmisék 18 órakor kezdődnek. A búcsúi szentmise főcelebránsa Bognár István atya lesz. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket! Búcsúünnepünk alkalmából szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket, hogy a szombati ünnepi szentmise után megvendégelhessünk minden jelenlévőt. A süteményeket szombaton 15-17 óráig fogadjuk a plébánián.

- Plébániánk Farsangi báli mulatságot szervez február 8-án a Corvinus étteremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk. Jelentkezni az étteremben lehet.

- Az ökumenikus imahét programjai a hirdetőtáblán olvashatók.

- A domonkos atyák várják azok jelentkezését, akik szívesen vállalnának egy-egy óra szentségimádást az örökimádás kápolnában. Jelentkezni az örökimádás kápolnában található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

- Plébániánk irodája január 16-21-ig zárva tart.

- A háziáldásra készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt 100 Ft-os áron a sekrestyében megvásárolhatók.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, az egyházközségi hozzájárulás befizethető, ill. lehet rendezni a 2020. évi újság előfizetéseket.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Önnek egyetlen nyilatkozat, nekünk templomunk szépítésének öröme. Tisztelettel kérjük, és köszönjük felajánlásaikat!


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben