Advent II. vasárnapja

2019. december 6.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. december 8.

- Az országos Karitász gyűjtés alkalmával a kedves Testvérek 172.820 Ft-ot és 100 €-t adakoztak. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- A hajnali szentmisékre továbbra is szeretettel buzdítom a kedves Testvéreket. A szentmisék után reggelire várjuk a gyerekeket és a diákokat. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra segítők jelentkezését várjuk; feliratkozni a sekrestyében lehet.

- A pásztorjáték következő próbája december 21-én, 10 órakor lesz itt, a templomban.

- Jövő szombaton (december 14.) a Biblia kör végzi a harmadik adventi gyertya meggyújtását.

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját az adventi időszakban, legkésőbb december 15-ig jelezze akár itt, a sekrestyében, akár a plébánia irodájában. A betegek látogatásának ideje: december 16., hétfő.

- December 15-én (vasárnap), 18 órakor templomunk Julianeum Énekkara ad adventi-karácsonyi hangversenyt templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- December 18-án (szerda), 18 órakor az Egyetem Közgazdaságtudományi Karának épületében (Erzsébet u. 9.) „A szívekben legyen karácsony” címmel adventi-karácsonyi koncert lesz, melyre szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt.

- Rákász Gergely hangversenyt tart templomunkban december 19-én, 19 órakor. Jegyek elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- Tájékoztatásul jelzem, hogy december 21-én lesz a 2019-es év utolsó „mocorgók miséje”. 2020-ban pedig az első szentmiséjük január 11-én, 16 órakor kezdődik.

 
- A szentmise után a Hetény teremben jövő évi egylapos és forgatható falinaptár, valamint kalendárium vásárolható, szentmisék előjegyeztethetők a jövő évre, az egyházközségi hozzájárulás is befizethető, ill. lehet rendezni a 2020. évi újság előfizetéseket. Az újság előfizetések megrendelése és lemondásának határideje december 15-e.Vissza...

2020. január 19.
Évközi 2. vasárnap
Plébániánk Farsangi báli mulatságot tart február 8-án a Corvinus étteremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk. Jelentkezni az étteremben lehet.
Bővebben
2020. január 17.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán (január 22.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel.
Bővebben
2020. január 17.
Evangélium
„Íme, eljövök, Uram, hogy teljesítsem azt, amit kívánsz.” (Zsolt 39)
Bővebben