Advent I.vasárnapja

2019. november 29.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. december 1.

- Az elmúlt heti tartós élelmiszergyűjtés alkalmával a kedves Testvérek 291 kg élelmiszert adakoztak. Az adományok részletes összesítő listáját a faliújságon olvashatjuk. Isten fizesse meg nagylelkűségüket! Kérem a PTT tagjait és kedves Híveket, ha valakinek az ismeretségi körében van olyan, aki örülne az adományoknak, kérem, hogy mihamarabb jelezze azt!

- Adventben hétköznapokon (hétfőtől péntekig) 6:00 (!) órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, utána pedig reggelire hívjuk a gyerekeket és a diákokat. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra segítők jelentkezését várjuk; feliratkozni a sekrestyében lehet.

- A héten elsőpéntek lesz, a betegeket a szokott időben látogatom.

- Pénteken (december 6.), 18 (!) órakor kezdődik a felnőtteknek hirdetett bibliaóra a Hetény teremben, melyre szeretettel várom az érdeklődőket!

- A pásztorjáték próbája szombaton (december 7.), 10 órakor lesz itt, a templomban.

- Jövő szombaton (december 7.) a Rózsafüzér társulat végzi a második adventi gyertya meggyújtását.

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját az adventi időszakban, legkésőbb december 15-ig jelezze akár itt, a sekrestyében, akár a plébánia irodájában. A betegek látogatásának ideje: december 16., hétfő.

- Ökumenikus adventi dicsőítésre hívják a kedves testvéreket szombaton (december 7.), 16 órától a Pünkösdi Gyülekezetben (Sopron, Magyar u. 20.).

- A Fidelissima Vegyeskar jótékonysági koncertet tart december 7-én, 18 órakor az evangélkius templomban. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- December 15-én (vasárnap), 18 órakor templomunk Julianeum Énekkara ad adventi-karácsonyi hangversenyt templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Rákász Gergely hangversenyt tart templomunkban december 19-én. Jegyek elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van jövő évi egylapos és forgatható falinaptár, valamint kalendárium megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmiséket is lehet már előjegyeztetni a jövő évre.


Vissza...

2020. március 27.
Nagyböjt 5. vasárnapja
Plébániánk irodája március 23-tól határozatlan ideig zárva tart. Temetés intézéséhez ügyeletet tartunk. Előzetes, telefonos bejelentkezés szükséges (99/523-648).
Bővebben
2020. március 27.
Templomunk liturgikus rendje
2020. március 22-től (vasárnap) határozatlan ideig templomunkban nincs nyilvános liturgia.
Bővebben
2020. március 27.
Evangélium
„Az Úrnál az irgalom, és bőséges a megváltás nála.” (Zsolt 129)
Bővebben