Advent I.vasárnapja

2019. november 29.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. december 1.

- Az elmúlt heti tartós élelmiszergyűjtés alkalmával a kedves Testvérek 291 kg élelmiszert adakoztak. Az adományok részletes összesítő listáját a faliújságon olvashatjuk. Isten fizesse meg nagylelkűségüket! Kérem a PTT tagjait és kedves Híveket, ha valakinek az ismeretségi körében van olyan, aki örülne az adományoknak, kérem, hogy mihamarabb jelezze azt!

- Adventben hétköznapokon (hétfőtől péntekig) 6:00 (!) órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, utána pedig reggelire hívjuk a gyerekeket és a diákokat. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra segítők jelentkezését várjuk; feliratkozni a sekrestyében lehet.

- A héten elsőpéntek lesz, a betegeket a szokott időben látogatom.

- Pénteken (december 6.), 18 (!) órakor kezdődik a felnőtteknek hirdetett bibliaóra a Hetény teremben, melyre szeretettel várom az érdeklődőket!

- A pásztorjáték próbája szombaton (december 7.), 10 órakor lesz itt, a templomban.

- Jövő szombaton (december 7.) a Rózsafüzér társulat végzi a második adventi gyertya meggyújtását.

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját az adventi időszakban, legkésőbb december 15-ig jelezze akár itt, a sekrestyében, akár a plébánia irodájában. A betegek látogatásának ideje: december 16., hétfő.

- Ökumenikus adventi dicsőítésre hívják a kedves testvéreket szombaton (december 7.), 16 órától a Pünkösdi Gyülekezetben (Sopron, Magyar u. 20.).

- A Fidelissima Vegyeskar jótékonysági koncertet tart december 7-én, 18 órakor az evangélkius templomban. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- December 15-én (vasárnap), 18 órakor templomunk Julianeum Énekkara ad adventi-karácsonyi hangversenyt templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Rákász Gergely hangversenyt tart templomunkban december 19-én. Jegyek elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van jövő évi egylapos és forgatható falinaptár, valamint kalendárium megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmiséket is lehet már előjegyeztetni a jövő évre.


Vissza...

2020. január 19.
Évközi 2. vasárnap
Plébániánk Farsangi báli mulatságot tart február 8-án a Corvinus étteremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk. Jelentkezni az étteremben lehet.
Bővebben
2020. január 17.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán (január 22.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel.
Bővebben
2020. január 17.
Evangélium
„Íme, eljövök, Uram, hogy teljesítsem azt, amit kívánsz.” (Zsolt 39)
Bővebben