Évközi 29. vasárnap

2019. október 18.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. október 20.

- Ma a missziók javára tartunk gyűjtés.

- Pénteken (október 25.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Fiatalok és felnőttek részére katekumen csoportot indítunk. Azok jelentkezését várjuk, akik szeretnének megkeresztelkedni, ill. az elsőáldozást és bérmálást pótolni. Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában vagy itt, a sekrestyében lehet. A katekumen csoportba jelentkezetteket megbeszélésre hívjuk október 25-én, 19:00 órára ide, a templomba.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (október 26.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!

- Nepomuki Szent János kápolnában szerdán (október 30.), 18 órakor lesz az utolsó szentmise a 2019-es évben. A téli időszámítás alatt itt, a plébániatemplomban lesznek a szerdai szentmisék.

- Jelzem, hogy a plébániánk irodája szerdán (október 23.) zárva tart.

 
- Vasárnaponként a Hetény teremben: egyházközségi hozzájárulás befizetése.Vissza...

2020. június 26.
Évközi 13. vasárnap
Július 1-jén és 8-án, a Nepomuki Szent János kápolnánkban nem lesz szentmise. Megértésüket köszönjük!
Bővebben
2020. június 26.
Templomunk liturgikus rendje
A héten, hétköznap (hétfőtől péntekig) 7:30 órakor lesznek szentmisék templomunkban, előtte rózsafüzér. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2020. június 26.
Evangélium
„Hadd énekeljem örökké Urunknak irgalmas jóságát.” (Zsolt 88)
Bővebben