Évközi 26. vasárnap

2019. szeptember 27.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. szeptember 29.

- Szentírás vasárnapja van. Az ünnep figyelmeztet, hogy különös tisztelettel vegyük kezünkbe a Bibliát, kiemelten is figyeljük és halljuk meg Isten ma is élő, megszólító, kinyilatkoztató és hívó szavát!

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden nap imádkozzuk a rózsafüzért, amelyekre – különösen most, október hónapban – szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket.

- A héten elsőpéntek lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17:00 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- A felnőttek részére hirdetett Biblia óra pénteken, az esti szentmise után kezdődik.

- Október 5-én, szombaton, 16:00 órakor ökumenikus dicsőítés lesz a Harkai Evangélikus templomban.

- A Soproni Szent Domonkos templom búcsúja október 5-én és 6-án lesz. Részleteket a faliújságon olvashatnak.

- A jövő évi NEK-ra történő felkészülés jegyében szentségimádást tartunk október 9-én, szerdán, 12:45-13:30 a leendő elsőáldozók részére. Szeretettel várjuk a szülőket és nagyszülőket, valamint a kedves Híveket!

- Fiatalok és felnőttek részére katekumen csoportot indítok. Azok jelentkezését várom, akik szeretnének megkeresztelkedni, ill. az elsőáldozást és bérmálást pótolni. Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában vagy itt, a sekrestyében lehet. A katekumen csoportba jelentkezetteket megbeszélésre hívom október 25-én, 19:00 órára ide, a templomba.

- A Fidelissima Vegyeskar jubileumi koncertet ad október 5-én (szombat) 18:00 órakor az Egyetem Közgazdaságtudományi Karának épületében (Sopron, Erzsébet u. 9.).

- Plébániánk irodája szeptember 30-án (hétfőn) zárva tart.

- Vasárnaponként a Hetény teremben: szentmisék előjegyeztetése, egyházközségi hozzájárulás befizetése.


Vissza...

2020. január 19.
Évközi 2. vasárnap
Plébániánk Farsangi báli mulatságot tart február 8-án a Corvinus étteremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk. Jelentkezni az étteremben lehet.
Bővebben
2020. január 17.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán (január 22.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel.
Bővebben
2020. január 17.
Evangélium
„Íme, eljövök, Uram, hogy teljesítsem azt, amit kívánsz.” (Zsolt 39)
Bővebben