Évközi 19. vasárnap

2019. augusztus 9.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. augusztus 11.

- Augusztus 15-én (csütörtök) Szűz Mária mennybevételének parancsolt főünnepe lesz. Templomunkban az ünnepi szentmise 18:00 órakor kezdődik. Szerdán, a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolnában előesti szentmise lesz, amely érvényes az ünnepre.

- Augusztus 24-én – a Lőveri Esték programsorozat keretében – plébániánk nyárbúcsúztató családi napot szervez a Panoráma úti templom-parkolóban. Szeretettel hívom és várom plébániánk minden tagját, különösen is a gyerekeket, a ministránsokat, és a családokat. Kérek mindenkit, hogy hívja meg szeretteit, hozzátartozóit erre a kötetlen és vidám családi délutánra és estére! Sütemény felajánlásokat szívesen fogadunk aznap a plébánián. Ezen a napon nem lesz szentmise templomunkban.

- Plébániánk irodája augusztus 12-20-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek hívni.

- Plébániánk Karitász Csoportja ismét adománygyűjtést tart a rászoruló családok gyermekei beiskolázásának támogatásához. Az elmúlt évben 175.830 Ft. és 60 € adománnyal tudtuk segíteni plébániánk diákjait és családjait a tanév elején. Az adományokat az erre a célra kihelyezett perselybe helyezhetjük el augusztus 25-ig.


- Vasárnaponként a Hetény teremben lehet szentmiséket előjegyeztetni és egyházközségi hozzájárulást befizetni.


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben