Úrnapja

2019. június 21.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. június 23.
 
- Gyalogos zarándoklat indul Mariazellbe; a zarándokok szívesen magukkal viszik könyörgéseinket és imaszándékainkat, amiket az erre a célra hátul kihelyezett papírdobozba gyűjtjük a mai napon.
 
- Hétfőn (június 24.) a Keresztelő Szent János templom búcsúja lesz. A 18 órás ünnepi szentmise főcelebránsa Varga Gábor újmisés atya.
 
- Pénteken (június 28.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
 
- Jövő vasárnap (június 30.) lesz a Péter-fillér gyűjtés, mellyel az Egyház központi hatóságait támogatjuk.
 
- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör június és július hónapokban szünetel. Augusztus 31-én folytatódik.
 
- Július 6-án (szombat) 14 órakor indul a város-felajánlás rózsafüzér imádsággal az Erzsébet-kerttől, 15 órakor szentmise lesz a kertvárosi Kármel-hegyi Boldogasszony templomban.
 
- Szeptember 7-én 10 órakor jubiláló házaspárok szentmiséje lesz a győri Székesegyházban. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben július 29-ig.
 
- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket vasárnaponként a Hetény teremben, illetve hivatali időben, a plébánia irodájában.
 
- Előre jelzem, hogy plébániánk irodája július 8-19-ig zárva tart.


Vissza...

2019. augusztus 16.
Évközi 20. vasárnap
Augusztus 24-én (szombat) – a Lőveri Esték programsorozat keretében – plébániánk nyárbúcsúztató családi napot szervez a Panoráma úti templom-parkolóban. Szeretettel hívok és várok mindenkit!
Bővebben
2019. augusztus 16.
Templomunk liturgikus rendje
Augusztus 20-án (kedd), Szt. István király ünnepén vasárnapi miserend lesz templomunkban.
Bővebben
2019. augusztus 16.
Evangélium
„Uram, irgalmadban ments meg engem, Uram, siess segítségemre.” (Zsolt 39)
Bővebben