Szentháromság vasárnapja

2019. június 14.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. június 16.
 
- Hétfőn, kedden és szerdán (június 17-18-19.) templomunkban és a kápolnánkban nem lesz szentmise.
 
- Június 22-én (szombat) 17 órától szentségimádás lesz templomunkban (NEK). Szeretettel hívom a kedves Híveket! Regisztrálni a NEK honlapján lehet: https://corpusdomini.iec2020.hu/#/esemeny/90
 
- Ugyancsak jövő szombaton (június 22.) 19 órakor a Lőveri Esték programsorozat keretében Bősze Balázs emlékestet tartunk, mely során a szerző verseiből hallunk néhányat, közben pedig templomunk Julianeum Énekkara egyházi énekeket szólaltat meg. A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
 
- Jövő vasárnap (június 23.) Úrnapja lesz, ezért templomunkban két szentmise lesz: 8:00 és 11:00 órakor. Az úrnapi körmenet a 8 órai szentmise után lesz. Várjuk a kislányok, különösen is az idei elsőáldozók segítségét a virághintésben. Kérjük, hogy kis kosarakat is hozzanak magukkal! A virághintéshez szeretettel kérünk a kedves Hívektől virágszirmokat (csütörtök, péntek, szombat: hittanterem). Június 22-én, szombaton 15 órára férfiak jelentkezését várjuk zöldgally-gyűjtéshez az úrnapi sátrakhoz. Aki tud, ágnyeső ollót és fűrészt hozzon magával. Június 23-án, vasárnap reggel 5 órai kezdettel férfiak, 6 órai kezdettel nők segítségét várjuk az úrnapi sátrak felállításához és díszítéshez.
 
- Június 24-én (hétfő) gyalogos zarándoklat indul Mariazellbe. Zarándok testvéreink szívesen magukkal viszik kéréseinket és imaszándékainkat, melyeket a hátul kihelyezett papírdobozba gyűjtjük jövő vasárnapig (június 23.).
 
- Június 24-én (hétfő) a bécsi úti Keresztelő Szent János templom búcsúja lesz. A 18 órás ünnepi szentmise főcelebránsa Varga Gábor újmisés atya.
 
- A nyári szünidőben templomunkban szombatonként csak 18:00 órakor lesz szentmise.
 
- Szeptember 7-én 10 órakor jubiláló házaspárok szentmiséje lesz a győri Székesegyházban. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben július 29-ig.
 
- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket vasárnaponként a Hetény teremben, illetve hivatali időben, a plébánia irodájában.


Vissza...

2020. július 31.
Évközi 18. vasárnap
A héten elsőpéntek (aug.7.) lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.
Bővebben
2020. július 31.
Templomunk liturgikus rendje
A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap.
Bővebben
2020. július 31.
Evangélium
„Megnyitod kezedet, Istenem, és táplálsz minket.” (Zsolt 144)
Bővebben