Pünkösdvasárnap

2019. június 7.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. június 9.

- Június 15-én (szombat) a győri Bazilika-Székesegyházban Megyéspüspök úr áldozópappá szenteli Both Zoltán (Bősárkány), Méry László (SK-Nagymagyar) és Varga Gábor (Mosonmagyaróvár) diakónusokat. Imádkozzunk értük!

- Jövő vasárnap, a 9:30 órai szentmisében Te Deum-ot tartunk. Szeretettel hívom és várom az iskolás gyerekeket és családjaikat, valamint a pedagógusokat!
 
- Előre jelzem, hogy június 17-től (hétfő) 19-ig (szerda) templomunkban és a kápolnánkban nem lesz szentmise.
 
- Június 22-én (szombat) 17 órától szentségimádás lesz templomunkban (NEK). Szeretettel hívom a kedves Híveket! Regisztrálni a NEK honlapján lehet: https://corpusdomini.iec2020.hu/#/esemeny/90
 
- A Lőveri Esték sorozat keretében június 22-én, 19 órakor Bősze Balázs emlékestet tartunk, mely során a szerző verseiből hallunk néhányat, közben pedig a Julianeum Énekkar egyházzenei áhítatot tart. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk! A belépés ingyenes.
 
- Szeptember 7-én 10:00 órakor jubiláló házaspárok szentmiséje lesz a győri Székesegyházban. Várják mindazokat, akik 5-10-15-20 stb. éve kötöttek egyházi házasságot. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben július 29-ig.
 
- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket vasárnaponként a Hetény teremben, illetve hivatali időben, a plébánia irodájában.
 
- Hetény terem: egyházközségi hozzájárulás befizetése, szentmisék előjegyeztetése.


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben