Pünkösdvasárnap

2019. június 7.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. június 9.

- Június 15-én (szombat) a győri Bazilika-Székesegyházban Megyéspüspök úr áldozópappá szenteli Both Zoltán (Bősárkány), Méry László (SK-Nagymagyar) és Varga Gábor (Mosonmagyaróvár) diakónusokat. Imádkozzunk értük!

- Jövő vasárnap, a 9:30 órai szentmisében Te Deum-ot tartunk. Szeretettel hívom és várom az iskolás gyerekeket és családjaikat, valamint a pedagógusokat!
 
- Előre jelzem, hogy június 17-től (hétfő) 19-ig (szerda) templomunkban és a kápolnánkban nem lesz szentmise.
 
- Június 22-én (szombat) 17 órától szentségimádás lesz templomunkban (NEK). Szeretettel hívom a kedves Híveket! Regisztrálni a NEK honlapján lehet: https://corpusdomini.iec2020.hu/#/esemeny/90
 
- A Lőveri Esték sorozat keretében június 22-én, 19 órakor Bősze Balázs emlékestet tartunk, mely során a szerző verseiből hallunk néhányat, közben pedig a Julianeum Énekkar egyházzenei áhítatot tart. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk! A belépés ingyenes.
 
- Szeptember 7-én 10:00 órakor jubiláló házaspárok szentmiséje lesz a győri Székesegyházban. Várják mindazokat, akik 5-10-15-20 stb. éve kötöttek egyházi házasságot. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben július 29-ig.
 
- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket vasárnaponként a Hetény teremben, illetve hivatali időben, a plébánia irodájában.
 
- Hetény terem: egyházközségi hozzájárulás befizetése, szentmisék előjegyeztetése.


Vissza...

2019. október 18.
Évközi 29. vasárnap
Fiatalok és felnőttek részére katekumen csoportot indítunk, a jelentkezetteket megbeszélésre hívjuk október 25-én, 19:00 órára a templomunkba.
Bővebben
2019. október 18.
Templomunk liturgikus rendje
Pénteken (október 25.) az esti szent- misét plébániánk elhunytjaiért, különö- sen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk
Bővebben
2019. október 18.
Evangélium
„Segítségünk az Úr nevében van, aki mennynek és a földnek alkotója.” (Zsolt 120)
Bővebben