Húsvét 4. vasárnapja

2019. május 10.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. május 12.
 
- Ma Jó Pásztor vasárnapja van; papi hivatásokért imádkozunk és a papnevelés támogatására, a Győri Papnevelő Intézet javára gyűjtünk.
 
- Szombaton (május 18.), 9 órakor végzik első szentgyónásukat leendő elsőáldozóink, utána elsőáldozási próbát tartunk itt, a templomban. A gyermekek után hozzátartozóik is elvégezhetik szentgyónásukat.
 
- Jövő vasárnap (május 19.) is elsőáldozás lesz templomunkban. Ezért vasárnap két szentmise lesz templomunkban: az elsőáldozási szentmise 9 órakor kezdődik, utána pedig 11 órakor. Az elsőáldozókat 8:30 órára várjuk a plébániára, a Hetény terembe. Imádkozzunk értük!
 
- Május 16-án (csütörtök) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna búcsúünnepe. Szerdán (előeste – május 15.) és csütörtökön (május 16.) is 18:00 órakor kezdődnek az ünnepi szentmisék a kápolnában. A búcsú napján (csütörtök) az ünnepi szentbeszédet Tamás Zoltán, a Veszprémi Főegyházmegye diakónusa mondja. Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket búcsúünnepünkre! Csütörtökön, búcsú napján szeretnénk vendégül látni minden jelenlevőt, ezért szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket. A süteményeket csütörtökön a szentmise előtt fogadjuk a kápolnánál.
 
- Az idei évben is fontos, hogy rendelkezzünk adónk egyházi 1%-ról. Kérjük, abban az esetben tegye meg felajánlását, ha személyi jövedelemadója bizonyos kedvezmények miatt (pl. családi adókedvezmény) nulla forint, mert a „nullás” bevallás is számít. (A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011) Másik 1 %-ával kérjük, támogassa Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08)! Köszönjük felajánlásaikat!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben