Nagyböjt 2. vasárnapja

2019. március 15.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK – 2019. március 17.
 
- Nagyböjt péntekjein 17 órától gyóntatás, 17.30-kor közösségeinek vezetésével keresztút kezdődik.

- Városunkban március 17-24-ig szentségimádás lesz templomainkban. Program a hirdetőtáblán és honlapunkon is megtekinthető. Templomunk szentségimádási napja: március 20., szerda. 8 órakor szentségkitétel lesz zsolozsma keretében, 17 órától közös szentórát tartunk elmélkedéssel és rózsafüzérrel. Csütörtökön templomunkban nem lesz szentségimádás.

- Március 24-31-ig tartós élelmiszergyűjtést tartunk a rászorulók megsegítésére. A felajánlott adományokat a szentmisék alkalmával a templomban, valamint munkanapokon, főként hivatali időben a plébánián lehet átadni. Minden felajánlást hálásan köszönünk!

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör március 30-án, szombaton folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!

- Április 1-3-ig (hétfő-kedd-szerda) városi nagyböjti lelkigyakorlat lesz templomunkban Dr. Lukácsi Zoltán székesegyházi kanonok, teológiai tanár, Győr-szigeti plébános vezetésével. A 18 órakor kezdődő szentmisékben lesznek a lelkigyakorlatos szentbeszédek. A lelkigyakorlatos napokon 16:30-tól szentgyónási lehetőség lesz.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Tisztelettel kérjük, és köszönjük felajánlásaikat!

- Hetény terem: egyházközségi hozzájárulás befizetése, szentmisék előjegyeztetése.


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben