Szent Család vasárnapja

2018. december 28.

HIRDETÉSEK

- December 31-én (hétfő), 23:45 órától a templom és a toronykilátónk 1:00 óráig nyitva lesz. Éjfélkor a Himnuszt énekeljük a templomban. Aki szeretné a városi tűzijátékot a toronyból nézni, megteheti.

- Január 1-jén, kedden lesz Szűz Mária, Isten Anyja parancsolt főünnepe, jövő vasárnap pedig Urunk megjelenésének ünnepe.

- A héten elsőpéntek lesz, a szokott időben látogatom a betegeket és az időseket. Az esti szentmise előtt, 17:00 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- Január 5-én, a 18 órakor kezdődő Vízkereszt előesti szentmiséjében a Pannonischer Singkreis Szent Cecília Kórus és zenekar, valamint szólisták közreműködésével Karl Kempter G-dúr Miséjét szólaltatják meg. Vezényel: Tarcsay Iván. A szentmisében vízszentelést is tartunk.

- Pénteken, az esti szentmise után kezdődik a felnőtteknek hirdetett bibliaóra a Hetény teremben, melyre szeretettel várom az érdeklődőket!

- A januári ökumenikus dicsőítés 5-én, szombaton délután 16 órától a Metodista gyülekezet várja a kedves testvéreket. Helyszín: Sopron, Wesselényi út 28. Szeretettel várnak mindenkit.

- Megérkeztek a háziáldásra készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt. A matricák 100 Ft-os áron a sekrestyében megvásárolhatók. Új lakóépületek megáldást szívesen végzem felkérésre.

- Mocorgóink következő szentmiséje január 12-én, 16 órakor kezdődik.

- A Hetény teremben már lehet rendezni a 2019. évi újság előfizetéseket.

- A Hetény teremben lehetőség van a karitász által készített gyertyák megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmiséket is lehet előjegyeztetni a jövő évre. A szentmise stipendiuma 3.000 Ft. lesz. Tisztelettel kérem azokat a kedves Híveket, akik már jövő évre szentmiséket kértek, a különbözetet szíveskedjenek befizetni az irodában vagy vasárnaponként a Hetény teremben.

Áldott, békés, boldog új esztendőt kívánok egyházközségünk családjainak és minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben