Szent Család vasárnapja

2018. december 28.

HIRDETÉSEK

- December 31-én (hétfő), 23:45 órától a templom és a toronykilátónk 1:00 óráig nyitva lesz. Éjfélkor a Himnuszt énekeljük a templomban. Aki szeretné a városi tűzijátékot a toronyból nézni, megteheti.

- Január 1-jén, kedden lesz Szűz Mária, Isten Anyja parancsolt főünnepe, jövő vasárnap pedig Urunk megjelenésének ünnepe.

- A héten elsőpéntek lesz, a szokott időben látogatom a betegeket és az időseket. Az esti szentmise előtt, 17:00 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- Január 5-én, a 18 órakor kezdődő Vízkereszt előesti szentmiséjében a Pannonischer Singkreis Szent Cecília Kórus és zenekar, valamint szólisták közreműködésével Karl Kempter G-dúr Miséjét szólaltatják meg. Vezényel: Tarcsay Iván. A szentmisében vízszentelést is tartunk.

- Pénteken, az esti szentmise után kezdődik a felnőtteknek hirdetett bibliaóra a Hetény teremben, melyre szeretettel várom az érdeklődőket!

- A januári ökumenikus dicsőítés 5-én, szombaton délután 16 órától a Metodista gyülekezet várja a kedves testvéreket. Helyszín: Sopron, Wesselényi út 28. Szeretettel várnak mindenkit.

- Megérkeztek a háziáldásra készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt. A matricák 100 Ft-os áron a sekrestyében megvásárolhatók. Új lakóépületek megáldást szívesen végzem felkérésre.

- Mocorgóink következő szentmiséje január 12-én, 16 órakor kezdődik.

- A Hetény teremben már lehet rendezni a 2019. évi újság előfizetéseket.

- A Hetény teremben lehetőség van a karitász által készített gyertyák megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmiséket is lehet előjegyeztetni a jövő évre. A szentmise stipendiuma 3.000 Ft. lesz. Tisztelettel kérem azokat a kedves Híveket, akik már jövő évre szentmiséket kértek, a különbözetet szíveskedjenek befizetni az irodában vagy vasárnaponként a Hetény teremben.

Áldott, békés, boldog új esztendőt kívánok egyházközségünk családjainak és minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 24.
Húsvét 6. vasárnapja
Pénteken (május 31.) szentségimádási nap lesz templomunkban. Minden kedves Hívőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2019. május 24.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán (május 29.) a 18:00 órai szentmise kivételesen itt, a plébániatemplomban lesz!
Bővebben
2019. május 24.
Evangélium
„Magasztaljanak, Isten, a népek, minden nemzet áldjon téged.” (Zsolt 66)
Bővebben